Milyen "búcsúajándékot" adhatnék az orvosomnak?
Sziasztok!
Nem tudom, jó helyre írom-e, de talán itt kapom a legtöbb választ.
A helyzet a következő : 2 éves korom óta, gond van a tüdőmmel + asztmás, allergiás vagyok, így mondhatni babakorom óta pulmonológiára járok és gyógyszert szedek. Most már 17 éve ugyan az az orvosom + az asszisztens. Idén végeztem a középsulival és 19 lettem, és "el kell hagynom" a gyerekrészleget, mert ott addig fogadhattak amíg középsulis diák vagyok. :(
Sajnálom, mert nagyon tündéri volt doktornő, ápolónő. Már kiskoromtól ismertek, végignézték ahogy felnövök, de szerdán megyek utoljára hozzájuk kontrollra. Szeretnék valami kis ajándékot vinni nekik (pénzt nem fogadnak el, már többször próbáltunk hálapénzt adni, de visszautasították), de nem tudom mit adhatnék nekik.. Csoki, bonbon nagyon ciki? Sajnos nincs ötletem. :/
Én ha nem adok hálapénzt, akkor általában Mercit adok és egy csokrot. (Kicsit olcsóbban lehet kapni Milka Thank Yout is.) Mivel nem 2 hetes ismeretségről van szó én is írnék egy képeslapot.
Akármit is adsz, biztos nagyon hálásak lesznek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!