Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított a barátnőm. Olyan indokokkal, hogy ő egyedül akar lenni, hogy nem tudna és nem is akarna most szeretni senkit, és azt se akarja, hogy őt szeressék. Hogy fél az érzéseitől. Végig sírt és csókkal váltunk. Reméljek még?
Tehát 21 éves lány. Volt egy 4 éves párkapcsolata amiben sokat veszekedett a párjával és élete legrosszabb 4 évének mondta. Velem kb 2 hónap után jött össze a 4 éves kapcsolata után. 4 hónapig voltunk együtt. Valahogy ennyi idő után hagyta el a 4 éves párkapcsolatát is össze jött egy másikkal. 2 hónapig volt vele és vissza ment a 4 éves kapcsolathoz. Én törődtem vele. Figyeltem rá és ez neki új volt,hogy valaki jó hozzá. Hogy valaki törődik vele. Mindíg ott voltam ha baj volt. Viszont hagytam is, hogy álljon a saját lábán. Ha kellett irányítottam, de sosem parancsolgattam. Olyanokat írt/mondott, hogy örül,hogy vagyok neki hogy nem akar elveszíteni. Láttam is a szemében a viselkedésén,hogy tényleg szeret velem lenni. Viszont szont tudni kell azt is róla, hogy nagyon zárkózott. Nincsenek barátai. Hogy nem fogadja el magát. És nehezen vagy egyáltalán nem is lehetett vele meg beszélni a problémákat az érzéseit .
Nem bízott meg bennem teljesen az előző 4 éves kapcsolata és az egykori barátai miatt mert nagyon át verték. Sose veszekedtünk és el kezdett megnyílni nekem érzelmileg. Ezekkel az indokokkal amikkel szakított engem is nagyon össze zavart és szakítás után pár nappal össze is vesztünk. Nagyon csúnyán meg bántottuk egymást. Viszont tényleg lehetséges, Hogy talán tényleg azért szakított mert meg ijedt volna az új dolgoktól? Hogy valakibe nagyon bele szerethet? Hogy valaki törődik vele? Tényleg össze zavarodott volna?? Tényleg félhet az érzéseitől? És valaha még visszakaphatom???
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy te voltál a tipikus Rebound Guy.
Az aki segít kilábalni a csajnak a régi kapcsolatból. Ezekbe a srácokba általában nem szerelmes a csaj, csak nagyon jól esik, hogy valaki segít, támogatja és szeretet adnak, de nem igazán kell nekik. Inkább legjobb barát akivel ha olyan van, akkor le is feküdhetnek.
És ha kiheverték a szakítást, akkor tovább lépnek.
A célodat befejezted, a csaj tovább tudott lépni és nagyon szépen köszöni, hogy fogtad 4 hónapig a kezét, de most már keres valakit akibe szerelmes.
Tudom ez a pirula keserű, de amit leírtál, én erre tippelnék.
Szerintem pedig nincs más a képben, sőt, idegesítő és kissé bántó is, h miért nem lehet elhinni, komolyan venni, amit mond.
Kérdező, én is szakítottam már ilyen "indokkal", és az a nagy helyzet, hogy minden szavam igaz volt. Rögtön megkaptam én is, h "biztos másik pasi van a dologban"... nem, nem volt. Egyszerűen azt éreztem, hogy nem tudom, ki vagyok, nem tudom, mit akarok, nem tudok semmit. Rá akartam jönni, hogy ki vagyok ÉN igazából, és tudtam, hogy ez csak egyedül megy. Úgy éreztem, a srác egy kolonc a nyakamon, mert a jelenléte kizárja, hogy megtudjam, ki vagyok egyedül, közben meg én még nagyobb kolonc vagyok az övén, így "félemberként". Ezt nem akarom/tudom jobban magyarázni, de ennyi a lényeg. Emellett persze ott volt a lelkifurdalás is, hiszen ha szakítani akarok emiatt, akkor valószínűleg nem szeretem őt eléggé, magamnál legalábbis nem jobban, ha érted... szóval ebből is ott egy nagy adag bűntudat, miszerint itt van egy srác, aki szívét-lelkét kiteszi értem, és én imádom őt ezért, és hálás vagyok neki, de itt a lényeg: imádom őt EZÉRT. Nem őbelé vagyok szerelmes, önmaga miatt, hanem abba, amit nyújt nekem. És úgy érzem, sz.r ember vagyok, ha én ebben mosolyogva bennemaradok, egyrészt egy illúzióban tartva őt, másrészt megfosztva a lehetőségtől, hogy valaki igazán, önmagáért szeresse.
Félre ne érts, szerettem én őt, ha csak a szerelem/szeretet lett volna a probléma, sokáig együtt lehettünk volna boldogságban, de valahogy nem annyira, nem úgy, ahogy azt megérdemelte volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!