Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondanátok jó szivatásokat?
A legszebb az egészben, hogy szerinte miattam kell az ex legjobb barátbőnmmel dugnia, tehát nem lenne benne ilyenben.
Amúgy ha nyomtatok ki 100-200 szórólapot a telszamaval, címével? pld ingyen nyelvóra, olcsó masszázs, szexmasszázs a lakásán akkor az lenyomozhatatlan :D
kérdező elég időt pazaroltál erre a srácra, megéri neked még többet vesztegetni rá? :)
24F
Meg :)
Tudom mennyire feltudja magát húzni kis hülyeségeken :)
Várok pár hetet és go :D
Adj fel gyászhirdetést az újságban róla.
Mondd meg a barátnődnek, hogy egy 3. lánnyal láttad és mindkettőtöket átvert, álljatok bosszút ketten.
Mondd a barátnőnek, hogy bár haragszol, azért joga van tudni az exed fertőző betegségeiről és akkor itt légy kreatív
Tegyél kutyas. Art a leveles ládájába
Az email címével iratkozz fel egy rakás spamre meg hírlevélre, újra és újra, az rohadt idegesítő.
De szánalmas vagy kérdező. Remélem az exed visszaadja majd,és túl jár az eszeden...
Ilyet is csak egy ostoba férfi csinál!!
Nő vagyok :)
És nem tudja visszaadni. Túl ostoba ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!