Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mondanátok jó szivatásokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondanátok jó szivatásokat?

Figyelt kérdés
Mint pl. szex, pizza hírdetést adsz fel az ex telefonszámával?

2017. márc. 6. 13:27
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

U még jutott eszembe

Kaksizz minde nap a küszöbére.

Vegyél rá egy szép embert, hogy bolondítsa magába és törje össze.

Önts savat az arcába.

A névnapján minden ugyanolyan nevű facebook ismerősödet köszöntsd fel csak őt ne.

2017. márc. 6. 13:45
 12/31 A kérdező kommentje:
És nem mellesleg nem vagyok gyilkos :D
2017. márc. 6. 13:45
 13/31 A kérdező kommentje:
Épp az ex legjobb barátbőnmmel jár. Szóval nem kell neki csaj :D
2017. márc. 6. 13:46
 14/31 anonim ***** válasza:
Jó hát kevés volt az infó, mindenre kiterjedő választ adtam :D
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Az szép, de ha észreveszi, hogy ilyen oldalakra van regisztrálva és felnyom becsületsértésért (mert biztos nem az ex lesz az első számú gyanúsított, ugye?), akkor 20 évesen már a normális felnőtteknek járó felelősségre vonásra számíthatsz.
 16/31 anonim ***** válasza:
44%

Varrd át a ruháit, hogy úgy érezze, meghízott :D

Mondd meg, hogy a legjobb barátnőd fiúnak született.

Én most ezt nagyon élvezem

2017. márc. 6. 13:48
 17/31 A kérdező kommentje:
Én is élvezem :D Hetek óta bőgök mint a zálogos tehén most meg itt röhögök mint egy hülye :D
2017. márc. 6. 13:51
 18/31 anonim ***** válasza:
65%
Küldj neki postán egy üveget, amiben olyan büdös van, mintha valaki meghalt volna benne.
2017. márc. 6. 13:56
 19/31 anonim ***** válasza:

#17:

ha ennyire akarod :D

keress egy pasit és a legjobb barátnődnek ír, hogy milyen csodás az ágyban meg minden :D szerintem az exet megenné a féltékenység :D

24F

2017. márc. 6. 13:56
 20/31 anonim ***** válasza:

Ha olyan képeket töltesz fel róla, ami már fent van valahol a neten (FB, insta), akkor nem tehet ellened semmit :D

Egyébként ezt a szakítós szexet bejátszhatnád, aztán kitalálod hogy terhes vagy, majd szerzel egy pozitív terhességi tesztet. Aztán egyszer csak szó nélkül kilépsz az életéből, teljesen elérhetetlenné válsz. Esetleg kérsz tőle pénzt abortuszra :D

2017. márc. 6. 13:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!