Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek mennyire vesztes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire vesztes a helyzet?

Figyelt kérdés
Tegnap szünetet kért tőlem a mostmár volt barátnőm. Már erre voltak utaló jelek, és tegnap esett meg a nagy beszélgetés ezügyben. Én 22, Ő 21. Az volt a probléma, hogy gyerekes vagyok nem olyan vagyok sajnos akire lehet építeni, sok volt a vitatkozás. Meg mondta hogy kiszeretett. Együtt laktunk, vagyis még mindig, mivel egy Pesti meló helyen vagyok es ha hazaköltöznék akkor bukó lenne, mivel nem járnak úgy vonatok, buszok. Azt mondta maradjak itt, és ezt a három nap melot nyomjam le nála, ja igen a szüleivel éltünk. Addig rendezgessem a dolgaim stb. Nem értem, szájra puszit ad, amikor elmentünk akkor fogtuk egymás nem kezét hanem ujját, lefekudtunk 3-szor. Ölelgetett, hozzám bújt. Amúgy őszinte lány megmondja mindig a dolgokat, nem titkolózik. Egyszerűen nem értem. Kedd reggel költöznék el előre láthatólag ide közel, ahonnan a melóba járás megoldható. Én nagyon szeretem az a helyzet, de azt mondta ki kell tombolnia most magát, meg stb.. nem idegeskedni. És hogy lehet ez hónapok, meg mondott egy két héten túli időszakot erre. Szerintetek most mi van őszintén ? Várjak rá, reménykedjek egyáltalán ?
2017. márc. 4. 07:28
 1/4 Bumbzsi válasza:

A szünet alapból rossz elő jel. Ha csak annyi a baj hogy gyerekes vagy és ezért akar elhagyni akkor nem szeret.

Nem lehet hogy esetleg más tetszett meg neki?

Minden esetre inkább készülj fel a végleges szakításra mert sajnos mint mondtam a szünet rossz omen!

2017. márc. 4. 07:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Szünetet általában abban az esetben kérünk ha részünkről is nehéz az elszakadás, és ezt látjuk a másikon is. Talán könnyebbnek gondolja azt,hogy nem zárja le végérvényesen, és ezt biztos azért is teszi mert látja Rajtad,hogy mennyire ragaszkodsz Hozzá.

Én nem sok esélyt látok a folytatásra, próbálj Te is inkább erre felkészülni. Alakítsd ki az életedet nélküle, ismerkedj, nézd a világot olyan szemmel,hogy Rajta kívül is van más.

Lehet,hogy egy idő után Te is úgy érzed,hogy valóban le kellett zárni ezt a kapcsolatot.

Ha viszont folyamatosan reménykedsz az újrakezdésben, vársz rá, nem jársz sehová, és nem ismerkedsz, felőrölhet ez az egész.

2017. márc. 4. 10:08
 3/4 kendrazoltan ***** válasza:

Szokás szerint jöhetnek majd, akik kikérik maguknak, de a helyzet a következő:

A lányok (nők) mindig azt gondolják magukról, hogy érettek már kb 14 évesen. Nagy számban lehet velük fiatal korban is meglepően értelmesen beszélni komoly témákról, viszont amikor tettekkel is igazolni kellene azokat a dolgokat és ideákal, amiket szóban már megtettek, akkor jön a fekete leves...

A kérdésem a következő:

- ő dolgozik?

- elküld magától, de hozzád bújik?

- te egyedül élsz alapvetően (tehát szülőktől külön)?

Amennyiben a válaszok nem, igen, igen, úgy felmerül a kérdés, hogy vajon ki is valójában a gyerekes?

2017. márc. 4. 12:13
 4/4 kendrazoltan ***** válasza:
Arról nem is beszélve, hogy gyerekesnek nevez, akire nem lehet építeni, és azért küld el, mert ki akarja magát tombolni, azaz úgy érzi, még nem érett egy komoly kapcsolatra....érzek némi ellentmondást...
2017. márc. 4. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!