Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kaphatnék némi jó tanácsot?
Figyelt kérdés
Több mint egy éve szakítottam a barátommal, nem sokra a szakításunkra ő összejött azzal a lánnyal, akit miattam hagyott ott. Tehát elhagyta őt miattam, most meg a szakítás után hozzá tért vissza. Egyhelyen élünk, elég nehezen viselem el a látványt, akarva-akaratlanul is látom őket. Szakításunk óta egyetlen nap sem múlt el úgy, hogy ne gondoltam volna rá, már nem tudom mire gondoljak, mivel biztassam magam. Amióta szétváltunk egy nagyon rövid "kapcsolatom" volt, de teljesen érzelemmentes voltam alatta is, és utána is. Már jó ideje úgy érzem hogy ez nem helyes és nem normális, hogy ennyi idő elteltével is így érezzek.19 éves vagyok, tudom hogy előttem az élet, de még mindig nagyon hiányolom őt és úgy érzem hogy szeretem is. Bárki, aki esett át hasonlón esetleg valami jó tanács? Szívesen fogadnám.2017. febr. 17. 15:08
1/3 anonim válasza:
Te szakítottál vele. Akkor nem értem mi a gond? Szabad ember lett.
Ha meg még szereted, miért szakítottál?
Érzed ezt az ellentmondást?
2/3 A kérdező kommentje:
Egyszerű, nem én szakítottam, a legvégsőkben is menteni akartam a helyzetet, de ő nem
2017. febr. 18. 22:23
3/3 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam fennebb, szakítottunk, de ő vetett véget neki.
2017. febr. 18. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!