Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után 1 hónappal. Nektek mi a véleményetek?
Szal. Szakítottam a barátnőmmel, 5évig voltunk együtt. Ez volt több mint egy hónapja.
Van egy lány. Beszélgettünk még a szakítás után 1héttel, de elmondtam neki mi történt és időt kértem hogy rendezzem magamban a dolgokat. Rám írt rá 3hétre és azóta beszélgetünk. Szintén mondtam neki hogy nekem még idő kell hogy rendbe rakjam magam, de egyértelműen látszik hogy akarunk egymástól "valamit".
Én nem akarom bántani, nem táplálom semmivel a lányt. Ő is nagyon óvatoskodik...
Egy biztos. Mégpedig az, hogy jobban vagyok mióta beszélünk. Mintha tisztábban látnám a dolgokat az exel kapcsolatban és már egyre kevésbé fáj a dolog. (Persze az új lánynak egy szót sem mondok ezekről).
Kicsit fura érzésem van ezzel kapcsolatban...
Nektek mi a véleményetek? Nekem nem volt még ilyenben részem.
Ja és megemlíteném nem tervezek vele még egy ideig semmit... bár pasiból vagyok. :D
29/F
Ja és ugye ott van hogy egy 5éves kapcsolatot azért illik meggyászolni.
Mondjuk abban a kapcsolatban részéről volt megcsalás, rá 2évig folyamatos küzdés a kapcsolat megmentéséért.
3év után csalt meg. Felnőttek voltunk próbáltuk helyre hozni. Hiába :)
Lényeg h az extől semmit nem akarok már. Csak ugye a szív, vagy megszokás, vagy fenetudjami :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!