Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért érzem azt hogy ennek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt hogy ennek nem így kellet volna történie? Próbálom a legrövidebben el mesélni.

Figyelt kérdés
Karácsonykor lett vége véglegesen.2 évet voltunk együtt kisebb nagyobb szakitasokkal(max 1 hónap).Sok problémánk volt ami ellen mindig harcba száltunk.Roma férfi vagyok 26 éves, a lány 21 Magyar.Elejétől kezdve tiltottak stb.De ő ki tartott melletem és harcolt azért el fogadjanak.Biztos állásom van tanult és nem tudtak volna belém kötni .mert mindent meg adtam amit tudtam neki.Utólag vége felé ki derült nem is lenne gond származásommal csak hogy barna vagyok.az anyukája aki nehezen fogadott el.de éreztem rajta kedvel .voltak közös programok stb.Annyi a lényeg hogy terhes is volt először spontán vetélés volt .az idegeskedés hogy mit szólnak majd valószinű..ki jelentette az anyja hogy ő soha nem fogadja el unokájának stb..Kaptunk az élettől rendesen.Aztan akartuk a babát ujra .tervezgettunk.Teherbe esett de el vetette..valasza az volt nincs felkeszulve ra..kemeny idoszak volt.Es el is hagytam e miatt.mert ez nem kis dolog hogy ilyennekel jatszunk.hogy erezzem apa leszek aztan meg sem..de egy honap utan meg bocsajtottam meg beszeltuk.az anyával teljesen meg valtozott a kapcsolata sokszor boldogtalan erezte magat.mert o volt a legjobb baratnoje.Aztan jott az mar nem szeret ugy ahogy regen.es hogy boldogtalan.de szakitottunk is.aztan ugy tert vissza hogy en kellek neki nem erdekli senki vleemenye stb.ujra adtam eselyt ennek.de par honapra ra megint ezt mondta de mar ereztette is mivel sok negativ dolgot mondott nekem es mintha sajat magat gyozne meg hogy nem egy ez nekunk..karacsony napjan mar mint egy idegen kezelt engem es haza jottem toluk.ra 2 napra buliba ossze jott egy sraccal es szilveszterre is csaladjahoz hivta .az anyja pozol veluk kepen es latni hogy tamogassa oket meg kozoseggi oldalon statuszt likolja.csak is hogy belem rugjon es hogy a lanyat biztassa ez a helyes.nem tudom.mit higgyek.tusom menekult a kapcaolatba.de en miert nem.tudok? Miert faj ennyire? Miert erzem azt ennek nincs ertelme.es azt hogy gondol ram es tudja mit jelentunk egymasnak.ennyire befojasolhatja az anyja hozza allasa? El nyomhatja erzeseket? Hosszu lett a sztori..de igy sem teljes meg...
2017. jan. 8. 15:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen sztem is az anyja allhat a hatterben sajnos.. Adj neki idot elje az eletet aztan ha ugy van hogy megis teged akar akkor komolyan uljetek le ea beszeljetek at a problemakat.. Az anyjaval is beszelj.. Jatsz nyilt lapokkal 25L
2017. jan. 8. 18:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom! Gondolom, hogy faj! Borzasztó helyzet. Szerintem se erőltetsd, annal rosszabb. Adj neki még időt. Te legyél vele kedves. Aztán ha nem megy, hónapok múlva sem vissza, sajnos felejteni kell. Arra gondolj, igy leszel , ezekkel a sebekkel teljes emberre, tanulsz belőlük.
2017. jan. 9. 04:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Sajnos még beszélni sem akar..tegnap üzent egy közös baráttal hogy van két cucca itt nálam mi lenne ha a lány és közös barátja el jönne érte...de ez ki zárt hogy nem emlékszik minden cuccát el vitte...irtam hogy nincs itt cucca stb .aztan ennyi volt.baratilag provalok neki irni nem ir vissza.ha valaki boldog nelkulem stb es nem is akarna latni akkor ő biztos nem jott volna érte .szerintem csak latni akart..
2017. jan. 9. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!