Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitas utan, depressziosan merjek boldog csaladi filmet nezni? Vmi kutyas film lesz ma, ismeri vki? Felek h elbognem magam, nemreg hagyott el a szerelmem.
Sosem fordult meg a fejemben, hogy kapcsolatfüggő lennék, lehet később könnyebb lesz, de ennyi év után most nagyon nehéz talpra állni.
Lehet nem túl jól fogalmaztam.
Vannak, akik meghallgatnak, akikkel találkozhatok, akiket bármikor felhívhatok és másfél órán át csak hallgatnak.
Karácsonyra is hívott magukhoz egy kedves barátnőm.
5-en ajánlották fel, hogy kocsival hazahozzák a nehéz dolgokat. Egy itteni baráttal elmentünk sétálni amikor még friss volt a seb, őt is hívhatom bármikor.
Azt hiszem, én a barátságra még úgy emlékszem tizenéves koromból, hogy elmentünk egy koncertre, ami egész éjjel tartott, ittunk, közös élményekben volt részünk, és valamelyikünknél aludtunk. Vagy hogy pl házibuliba jártunk.
Ma már inkább az életkorunkban látom a problémát, hiszen mindenki, akit felsoroltam, kapcsolatban él, egyiknek már 2 gyereke van, másik épp babát vár, harmadik barátnőmék próbálkoznak babaügyben.
Tehát munka után egy találkozás megoldható, csak én most annyira magam alatt voltam, hogy ez kevés volt.
Nem hiszem, hogy az exem valaha is belegondolt ebbe, hogy én kapcsolatfüggő vagyok, és ez taszította volna, mert én 3ig dolgoztam, ő sokszor este 6-ig, és ilyenkor 2-3 barátnővel elmentem ide-oda. Mármint külön-külön, egyenként, egyikkel turizni jártunk, másikkal néha kávézóba ültünk be...
Ezeket most nem engedhetem meg magamnak, pedig ezt most is lenne kivel.
Ilyenkor megvártam Őt és együtt mentünk haza.
Ő pasiként könnyebb helyzetben van, mert a pasik valahogy eljárnak sörözni meg ide-oda, ebben az életkorban sok haverja egyedülálló, és ők örülnek, hogy visszakaptak egy havert, aki eddig kapcsolatban élt. Egy újabb ivócimbora.
Én 30 feletti nőként ezt már nem tudnám megjátszani, még ha lenne pénzem, akkor sem, mert mint írtam, a hozzám hasonló korú nőknek vagy gyereke van, vagy folyamatban van. Tudom, sok a hasonló korú szingli is, de azok nem az én barátnőim.
És egy beteg öregemberrel az oldalamon, vidékiként, pénz nélkül még csak ilyen társaságot sem tudok keresni/találni, mert nincs miből elmennem bulizni és nem tudok hazajutni.
A netes ismerkedéstől annyiban tartok, hogy úgy gondolom, ott a pasik szexpartnert keresnek elsősorban. Nincs tapasztalatom, csak sokat netezek, sokfélét olvasok, és valamiért ez maradt meg bennem, hogy ilyesmiket írtak mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!