Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitas utan, depressziosan merjek boldog csaladi filmet nezni? Vmi kutyas film lesz ma, ismeri vki? Felek h elbognem magam, nemreg hagyott el a szerelmem.
Én még a legnagyobb szerelmemmel sem néznék bétóvent vagy reszkessetek betörőket.
Szex és New York bármikor jó! Én is ezerszer láttam minden részt, de mindig találok benne mondanivalót, vagy olyat, amiért az egyik karakterrel szimpatizálok. Most van párom, de eddig soha nem jött össze. Az én időmet és fiatalságomat nem egy pali vette el, hanem több egymás után (1-2 éves kapcsolatokban, ahol nem akartak anyuci szoknyája alól elköltözni és gyereket, de ezt egyszerűen nem közölték, csak húzták a kapcsolatot), illetve a köztük lévő évekig tartó keresgélés, mert azok meg mind csak megszexelni akartak. Hidd el, ez sem olyan jó, hogy 3-4 évig szingli vagy, és csak a 3,14nádra gerjednek. Tudom, ez most egy ócska klisének hangzik, de nem ér véget itt az élet. Ha kitartó vagy, jönni fog az igazi! Mondom ezt úgy, hogy jelenlegi párom és köztem 9 év van a javamra, tehát korántsem biztos, hogy vele minden rendben lesz, mert én már benne vagyok a korban, ő meg még.... de úgy fest, annak ellenére, hogy ilyen fiatal, eddig ő a legkomolyabb pali az életemben. Boldog Karácsonyt! :)
33, Nő
Köszönöm az eddigi válaszokat.
nem kifogásokat keresek, de nekem nincs lehetőségem párt találni. ha érdekel, írj rám.
csinálnám, ami jól esik, de nem esik jól semmi.
nem is annyira a karácsony...
kötelező szabi, 9 nap itthon, unalomban.
semmi dolgom, semmihez se lenne kedvem.
ha elindítom a mosógépet, az csak 2 perc.
és mérhetetlenül sok időm van, hogy járjon az agyam.
eddig Neki főztem, vagy Őt vártam, mindennek része volt.
most minden értelmetlen.
aludnék...de napok óta semmit sem csinálok, álom sem jön a szememre.
Nincsenek már barátaim, 12 év alatt leépítettem a barátságokat, mert a kapcsolatomtól mindent megkaptam.
Semmilyen társaságba nem tartozom.
Ott tartok, hogy anyagilag annyira a padlón vagyok, hogy ételre sem jut, nem hogy forró csokira.
A városban volt dolgom a héten. Mindenhol sírni lenne kedvem, mindenhol együtt voltunk, mindenhez köt vmi emlék. A karácsonyi vásárt imádtam, ott kellett most elmennem, csak lefelé néztem, hogy ne lássam az árusokat. Így is könnyes volt a szemem.
Mellesleg annyira hideg van, és nekem se téli kabátom, se cipőm...ez is része az anyagiaknak, itt hagyott a szrban.
Új hobbihoz nincs motivációm.
Semmihez sincs. Magam alatt vagyok, egyedül életképtelen vagyok.
A filmre ránézek mindjárt, mert sosem hallottam róla.
megnéztem az előzetesét.
nem határolódom el tőle... elraktározom.
azt hiszem, nem állok még készen erre.
biztosan elő fogom venni, de még nem vagyok rá képes.
Mondjuk alapvetoen a baj ott kezdodik, hogy mindenkit leepitettel, mert ugymond "a kapcsolatodtol mindent megkaptal". Ez akkora onamitas, mint a haz. Es egy ferfinek (bar en no vagyok, de ha a ferjem ezt tenne, total bepanikolnek) igencsak riaszto lehet egy olyan no, akinek nincs sajat elete, sajat hobbijai, viszont kapcsolatfuggo es csak parban erzi jol magat.
Nekem valami nagyon azt sugja, hogy ebben a kapcsolatban mar regen nem volt rendben valami, csak te nem akartad eszrevenni, mert szamodra tokeletes volt (de valojaban megsem, hiszen gondolom allandoan rajta logtal). Es kitartottal akkor is, amikor nem volt jo, mert akkor legalabb nem voltal egyedul. Ezt azert irom, mert egy idoben en is ilyen voltam, de mar tanultam a dologbol.
Es aztan barmennyire szerelmes is voltam, eleg hamar rajottem, kivel nem erdemes egyutt lenni, mert csak az idomet vesztegetem. Igy tobb par honapos - par eves kapcsolaton voltam tul elkotelezodni keptelen emberekkel, bar minden szakitasba belehaltam kicsit.
A ferjem elotti komoly kapcsolatom 32 eves koromban hagyott ott. 3 honapra ra megismertem a ferjem, 34 voltam, mikor hazasodtunk, 35 amikor szultem. De egyreszt en nem feltem a netes ismerkedestol (a ferjemet ott ismertem meg), masreszt rengeteget jartam el a barataimmal erre-arra. Egy olyan kapcsolatom volt amelyik nem nezte ezt jo szemmel, na de nem is tartott sokaig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!