Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » "idézet" Szerintetek ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"idézet" Szerintetek ez mennyire szokott így történni?

Figyelt kérdés
[link]
2016. dec. 15. 00:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, velem eddig igazából az ellentéte volt, hogy utána még csak savazott az illető, meg bánja az időt, amit elvettem az életéből, meg hogy a jelenlegi barátjával mennyire tökéletes minden, amit én nem tudtam megadni neki bla bla bla.
2016. dec. 15. 00:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Nálam részben igaz volt. A volt barátom szakított velem, aztán pár hónap múlva csak ő jött vissza, hogy hiányzom neki és beszélgessünk, találkozzunk, hátha újra összejövünk. De idő közben rájöttem, hogy jobb volt nekem

nélküle, így gyorsan elvetettem az ötletét..

2016. dec. 15. 00:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Adok egy hozzaállási tippet: Te k**va nagy bajnok legyél, tegyél rá. NE érdekeljen, hogy vinyákoljon, hogy kit dobott el vag nem. Azt jekenti, ha eldobott, hogy téged nem érdemel meg. Rothadjon a saját kasztjában barátom.
2016. dec. 15. 00:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Attól függ.

Ez többnyire akkor van így, ha egyébként működő kapcsolatban az egyik felet félreviszi a kíváncsiság, megcsalja a párját, és kidobják utána, mint a macskát.

Egy darabig megy a "megmutatom, hogy boldog leszek", de nem sikerül. Többnyire azért, mert akármennyire is fáj egyeseknek, aki belemegy olyannal bármibe, akiről tudja, hogy foglalt, azzal valami bibi van. És nem lehet vele olyan jó párkapcsolatot felépíteni, mint előző.

Főleg akkor dől össze a világ, ha az ex addigra már mással van, és látja, hogy ők viszont tényleg boldogok. És akkor jön a megbánás, a keserűség, és a társai. Ezek egy része annak szól, hogy nem múltak még el az érzelmek, és hiányzik a személye is. De egy része annak, hogy a régi élete hiányzik, és úgy érzi, hogy az ex új párja éli azt az életet, ami neki jutott volna, ha nem olyan barom, hogy elcse.ssze az egészet.

Egy nagyon csúnya, késdobálós szakítás után elég valószínűtlen, hogy valaki visszasírja azt a kapcsolatot, amit már ideje volt lezárni. Sokkal valószínűbb, hogy ha lesz új kapcsolatuk, akkor az boldogabb lesz (legalább is az elején a lila ködben), és az ex iránt legfeljebb utálatot és haragot éreznek.

2016. dec. 15. 07:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Utolso válaszolónak nagyon igazat tudok adni. A volt barátommal jo volt a kapcsolatunk, működött. Hirtelen a semmiből kidobott 2 éve. Utána megpróbáltunk jóban maradni de többször vissza akart szerezni. Aztán lett barátnője es elkezdte amit sose szokott: telerakta a facebookot közös képeikkel pár hétig. Nem reagáltam semmit, úgyhogy le is állt. A csaj még mindig megvan neki, de 1 éve (!) egy darab képet nem rakott ki. Amúgy nagyon magas igénye volt a nőkkel szemben, de összejött az elsővel aki megállt neki. Szerintem a mai napig bánja, hogy meggondolatlanul eldobott egy jo kapcsolatot es összejött egy ilyennel
2016. dec. 15. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!