Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelekből éreztétek, hogy vége életetek első igazán komoly kapcsolatának? (23/L)
Életem első (és egyetlen) komoly kapcsolata 1,5éve tart. Úgy éreztem,hogy tényleg Ő az igazi. Nagyon sok bennünk a közös (együtt tervezgetjük a jövőt,hasonló értékrend, jókat beszélgetünk, sohasem bántjuk a másikat,a problémáinkat kimondjuk,megbeszéljük és együtt változtatunk azokon , szex terén is -, és igazándiból minden ,,tökéletes" (főleg a barátaim kapcsolataihoz képest).
Kapcsolatunkból azonban az utolsó időben eltűnt az a ,,rózsaszín ködnek" nevezett időszak és nagyon hiányzik. Hiányzik a szenvedély,az érzelmek intenzitása, a csillogó szemek, stb... (Bár bensőségesebbé is vált egyúttal.) Mindenki azt mondja a környezetemben,hogy ez bizony minden előbb vagy utóbb kapcsolatban eljön és tegyem össze a két kezem,hogy ilyen Társam van és ha szakítanék vele,megbánnám.
Mégis 23évesen tanácstalan vagyok ,hogy lépjek-e vagy maradjak a kapcsolatban.(Hiszen tapasztalatom nincsen párkapcsolatok/szakítás terén.)
Így a kedves válaszolók véleményére,tapasztalataira lennék kíváncsi. Köszönöm szépen,hogy elolvastad és ha válaszolsz.
Ez, amit most érzel kedves kérdező, az a puszta érzés, amit emberileg érzel iránta.
Én azt mondom, hogy 1,5 év után nagyon gyorsan elillant az a bizonyos rózsaszín köd.
Én 10 éve vagyok férjnél, de nálam kb 5 év után múlt el a "köd". Valószínüleg a gyerekek, a mindennapok , prögés, elcsórta az időt, amiben ezt a kis tüzecskét tartottuk.
De az elmúlt 1 évben, hogy szépen csillapodik minden, nőnek a gyerkek, felcsaptunk időzsonglőrnek, azon kaptuk magunkat, hogy ismét "ködösödik" minden. Ha csak ránézek.. vagy mikor együtt vagyunk, újra ott van a szemünkben az a kis láng, mint az elején.
Tehát oda akartam kilyukadni, hogy nagyon korai még ez a kapcsolati fázis, ha már ezt érzed.
A szerelem valóban elmúlik, a helyében szeretet marad. De csak akkor, ha alapból megvan mindkettőtökben a másik felé a tisztelet, odafigyelés, törődés.
Szerintem nem a te részedről imbolyog ez a hajó. A párodtól megkapod ezeket, amit felsoroltam?
Én azt gondolom, ezért van benned tanácstalanság.. Ezért nem tudod, hogy ez amit most érzel oké e így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!