Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ex nem tudja feldolgozni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ex nem tudja feldolgozni a szakítást és havonta zaklat, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van itt olyan, akinek a gyomra szintén összeugrik, ha megcsörren a telefon, mert azt hiszi, hogy az exe zaklatja megint? Miért érdemlem azt, hogy én szenvedjek, mert vki nem képes megérteni, hogy nem akarok vele beszélni?! Azt is mondtam neki, hogy voltam mással azóta, de nem hiszi el, pedig igaz. Letiltottam, de mindig elér vhogy.

Köszi a válaszokat.

2016. dec. 5. 15:29
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nincs jó megoldás. Ha azt mondom neki, hogy voltam mással, akkor azért zaklat, hogy "megcsaltam" és hogyan és kivel és mikor. Ha nem reagálok semmit, akkor meg azt hiszi, hogy van még esélye x idõ után. Patthelyzet.
2016. dec. 5. 16:56
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
mit kell vele foglakozni?főleg ,ha más országból hívogat.küld a ku rva anyjába.,ha megjelenik a közeledbe csapasd szájon valakivel.az ilyen idióták csak a verésből értenek nem kell velük finomkodni.a sündőrség szart se ér azok csak trafiznak főleg ünnepek előtt.
2016. dec. 5. 17:07
 13/18 A kérdező kommentje:

#12:

Okés, köszi.:)

Legalább nevettem egy jót.

Basszus, azzal kell kínlódnom, akivel egy éve még szerettük egymást. Pfff

2016. dec. 5. 17:17
 14/18 anonim ***** válasza:
87%
igen de ezt nem csak viccként írtam de ,ha tudtál rajta nevetni akkor az már jó.gyerekkoromban volt dolgom ilyen agresszív exel az a tapasztalat ,hogy többségben csak a nőket tudják terrorizálni.a kategóriájukban vagy ne adj isten náluk nagyobbal már nem játszanak.
2016. dec. 5. 17:24
 15/18 Sunshinedoll ***** válasza:
58%
Tiltsd le mindenhol, telefonszámot, közösségi médiát, mindent. Ha biztosra akarsz menni, bántsd meg jó durván. Biztos ismered, ha együtt voltatok ,tudod, mi a gyenge pontja, ne féld bevetni :D
2016. dec. 5. 23:05
 16/18 A kérdező kommentje:

Szerintetek mennyi idő után lehet kijelenteni, hogy vége a zaklatásnak?

Egyelőre nyugalmam van.

2016. dec. 9. 18:19
 17/18 anonim ***** válasza:

Úristen #5, ez nagyon nagyon durva :O

Mennyi erőd volt, hogy ezt mind kibírtad, komolyan, velem még nem történt ilyesmi szerencsére de még így is sok erőd adtál nekem!

A kérdésre válaszolva, tiltsd le mindenhonnan, válts telefonszámot, próbáld megszüntetni a kapcsolatot akár a közös ismerősökkel is akikkel nem vagy annyira jóba, semmire ne válaszolj, ne mondj neki semmit, semmihez semmi köze már ami veled kapcsolatos, nem hiába nem vagytok már együtt. Figyelj nagyon arra, hogyha ismeretlen szám hív vagy ismeretlen ember jelöl be facebookon vagy hasonló dolgok mert ő is lehet.

Fel kell, hogy adja egy idő után, annyi a szerencséd, hogy külföldön él és nem lesz mindennapos a személyes találkozás lehetősége. Kitartás neked!!

2016. dec. 10. 18:06
 18/18 anonim ***** válasza:
Tiltsd le a számát, a rokonaid is tegyék ugyan ezt, ne vegyèl fel idegen telefont, bár úgy is latod ha valaki külfdi hív... Mást nem tudsz csinálni csak ignorálni..hogy ismerted meg? Internet, közös munkahely külföldön? Ha az utóbbi, akkor megfenyegetném, hogy kirugatom ha nem hagyja abba..
2016. dec. 11. 02:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!