Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van erre valami jó kilátás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van erre valami jó kilátás, nem tudom mit csináljak?!

Figyelt kérdés

A barátnőm egy hete szünetet kért mert elegge lett a veszekedésekből,de még soha nem voltunk ilyen helyzetbe,mindig mindent megoldottunk, és 5 nap után azt mondta inkább egyedül szeretne,mert nem hiszi el hogy változtatni tudnánk.

20 éves vagyok,a volt barátnőm pedig 18..nagyon jól megvoltunk,nagyon szerettük egymást, azt mondta nagyon hiányzok és most is szeret ,de próbál elfelejteni és nem szeretni ,mert szeretné a fiatalkorát élni

Én soha semmmi nagy dologgal nem bántottam meg ,nem csaltam meg,nem hazudtam,nem ütöttem hozzá csak annyi hogy utóbbi pár hétbe veszekedtünk és nem figyeltem annyira rá és elegge lett.

Hosszu távra is terveztünk mikor minden oké volt,minden megtett értem és én könyörögtem most hogy adjon egy új esélyt hogy rendbe hozzam,rendbehozzuk.

1 évet és 8 hónapot voltunk együtt.

Barátaim és a családom azt mondta hagyjam békét és majd megfogja bánni ő és ő fog keresni. Nagyon hiányzik, egyszerűen nincs mit kezdjek nélküle. Akármilyen tapasztali tanácsot , biztató szavakat szivesen fogadok

2016. nov. 30. 08:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd pàr napig, gondolja àt a dolgokat. Max. annyit tehetsz, hogy irsz neki 2-3 naponta egy ennyit, hogy "szeretlek", "hiànyzol".
2016. nov. 30. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!