Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakított a barátnőm, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított a barátnőm, de befolyásolták, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tegnap elhagyott a barátnőm, de ez már régebb óta érlelődött benne. Új baráti társaságba keveredett és az elmúlt két hónapba befolyásolták, például olyat kérdeztek tőle hogy nem e unt rám 2 év után. Ráadásul még egy rokona is befolyásolta mert egyszerűen csak nem vagyok szimpatikus és ráadásul ő az egyetlen vele egy korú rokona. Megértem hibáztam és hogy kiakarja élni magát, de nem az lett volna a megoldás hogy szakít hanem hogy megbeszéljük amit próbáltam is. Mivel fiatal abban reménykedek hogy egy nagy "pofon" után vissza "sír" és akkor én dönthetek. De pár hét múlva lehet egyszer megpróbálom visszaszerezni, mert ha addig nem hiányzok, akkor mindegy. Köszönöm a válaszokat. :)

18L/22F

2016. nov. 28. 15:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Senkit nem lehet úgy befolyásolni, hogy olyan véleményt fogadjon el, ami már eleve nem fogalmazódott meg benne. Az emberi elme hárít minden olyan információt, amit az illető nem szeretne befogadni. Ha egy gondolat gyökeret tud verni, akkor már elő volt készítve a megfelelő táptalaj. Idővel valószínűleg magától is szakított volna, a "befolyásolás" csak felgyorsította ezt a folyamatot - már ha egyáltalán bármilyen szerepet játszott benne.

Ha tőlem megkérdezné valaki, hogy nem untam-e rá a páromra két év után, akkor kerek-perec közölném, hogy nem, mivel folyamatosan teszünk azért, hogy ne laposodjon el a kapcsolatunk.

Ha valaki kritizálja a párom, akkor kiállok mellette, bárkivel szemben.

Nem lehetne befolyásolni. Ha pedig szakítanék, akkor azért tenném, mert nem érzem magam jól a kapcsolatban.

2016. nov. 28. 15:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Én is próbáltam tenni, most fog érettségizni, nyelvvizsgázott stb...hívtam mindenhova de nem akart jönni, eltaszított magától amióta ide keveredett
2016. nov. 28. 15:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Van benne valami és köszönöm a válaszod
2016. nov. 28. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!