Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt, hogy szakítottatok, aztán újra összejöttetek?
Nők, férfiak, anno elhagyott, és anno szakító felek is írjanak. :)
Anno mi volt a szakítás oka? Mennyi idő telt el egymásotok nélkül? Milyen vége lett a második kapcsolatnak? Vagy minden megjavult, és most jól vagytok?
Írjátok le a történeteiteket. :)
Ha az a véleményed, hogy márpedig elvből nem, és milyen lúzerség/hülyeség újrakezdeni, úgyse lesz semmiképpen jobb, akkor kérlek, erre a kérdésre ne válaszolj. Köszönöm. :)
Fiú, vagy lány vagy?
Bocsi, ezt elfelejtettem a kérdésbe írni, hogy ezt is írjátok le. :))
Volt egy nagy szerelmem akivel 2 év után szakítottunk, sokat veszekedtünk, és arra jutottunk, hogy a szerelem nem elég egy kapcsolathoz.
1 hónapig voltunk külön aztán újra együtt voltunk, hatalmas lángolás 1 évig...
Aztán újra szakítottunk, ugyanazokkal az indokokkal, akkor 2 hónapig voltunk külön és újra kezdődött a nagy lángolás újabb 1 évig.
Akkor már véglegesen szakítottunk.
Amikor összekerültünk és 21, ő 24 volt, amikor végleg szakítottunk és 25, ő 29 volt.
Nekem kb. 3 éve a barátnőmmel volt ilyen. Full szerelem volt, aztán kb. 9 hónap után váratlanul szakított velem. Persze voltak gondok, de sosem beszélt velem arról, hogy neki ez már szakítási fázis. 3 hónap múlva újra összejöttünk, de 3 hét múlva végleg szakítottunk. Nekünk nem működött, mert ő nem változott meg, egyoldalú volt a dolog, csak én akartam jobbá tenni a helyzetet, ő viszont nem akart jobb életet, inkább mártírt játszott.
Persze attól még sok ilyen esetben működhet a dolog, de vannak akik szerint nem lehet egy kapcsolatot újra felmelegíteni, szerintem hozzáállás kérdése.
36/F
Volt.3,5éve voltunk együtt amikor közös megegyezés alapján befejeztük,(normálisan felnőtt módjára) én a bulizós rocker,ő az otthonülős típus .két hét külön töltött idő után jöttünk rá,hogy ez csak egy kis kommunikáció és türelem kérdése,és azóta fél év eltelt.Eddig pozitív tapasztalataim vannak :)
Én 22/L
Ő 23/F
:)
21 éves lány vagyok. Az első komoly kapcsolatomnál ideköltözött barátom és 2 évesek elmúltunl mikor nem bírtam tovább és szakítottam vele, elköltözött. Egy hétig nem találkoztunl csak néha beszéltünk és arra jutottunk hogy újra megpróbáljuk. Eleinte működött, úgy tűnt jobb a különélés (túl hamar történt)
De hiba volt... pár hónap után megint minden a régi volt. Végül megtettem a lépést,ezúttal véglegesen. Mondhatni meg sem viselt, sőt felszabadultabb lettem, mintha megszabadultam volna egy tehertől. Vannak akiknél bejön az újrakezdés, ránk ez nem volt igaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!