Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Meddig lehet ezt bírni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig lehet ezt bírni?

Figyelt kérdés
Párommal 10 év után végérvényesen szakítottam már 1 hete,van 3 gyerekünk és albérletben élünk,én nevemen van.Mindennap veszekedés,fagyos hangulat ha itthon van,ki akar csinálni idegileg:(Én fogok itt maradni a gyerekekkel mert nincs hova mennem,ő haza tervezi az anyucihoz,de azt mondja csak fizetéskor megy,ami 10-dike felé lesz,de én addig nemtudom hogy bírom ki vele,már nem bírok enni se gyomorgörcseim vannak:(Mit csináljak?Volt valaki hasonló helyzetbe? 29/N
2016. nov. 25. 13:40
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Sajnalatos a helyzeted. Ha muszaj elviselni meg azt a ket hetet, javaslom foglald le magad a gyerekekkel, csinaljatok hazon kivuli programot, keruld el a leheto legnagyobb mertekben az osszezartsagot. Ha a gyerekek akkorak, hogy elmaradhatnak melloled es persze veluk nem banto/agressziv, hagyd oket vele. Toltson minel tobb idot veluk, semmint Veled. Ha egyszer elkoltozik, ugyis kevesebbet fogja latni oket. Kitartast!
2016. nov. 25. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!