Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha rákos vagyok és kevés az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rákos vagyok és kevés az esély a gyógyulásra, akkor szakítanom "kell" a párommal?

Figyelt kérdés

Gondolom nem várhatom el tőle, (mivel rövid ideje vagyunk együtt) hogy "fölöslegesen" mellettem maradjon és nézze ahogy fizikailag tönkre megyek :/ Hogy kéne neki felajánlani, hogy ha akar akkor menjen, de ha nem akkor akár maradhatunk együtt is?

Ti mit tennétek?

Előre is köszi!

F

2016. nov. 19. 00:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi időd van, mit mondanak az orvosok (?) Beszélj a lánnyal, meséld el ezt neki őszintén, ha akar marad, ha menni akar hát menjen, bízd rá.
2016. nov. 19. 01:16
 2/10 anonim ***** válasza:
59%

Először is! Ne úgy állj hozzá a gyógyuláshoz,hogy kevés az esély rá.

Meg tudsz gyógyulni, ez csak rajtad áll!

Kitartás!

2016. nov. 19. 01:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Elmondod neki, hogy mi a helyzet és a kezébe adod a döntést. Ne szakíts vele. Egyébként eü dolgozóként mondom neked, hogy vannak csodák ilyen téren. Láttam én már egyik napról a másikra meggyógyulni valakit, aki tele volt áttétekkel!! Persze ritka az ilyen, de szerintem ha melletted van és egy kicsit pozitívabban gondolkodnál, megpróbálnál AKARNI meggyógyulni biztos vagyok benne hogy sokat javítanál a helyzeten.
2016. nov. 19. 02:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Apósomnál tavaly ilyenkor derült ki, hogy rákos. Későn vették észre, kb 25% esélye volt arra, hogy meggyógyuljon. A nyári vizsgálatokon az orvos ezt már 80%-nak mondta. Akkor mondta azt, hogy nagyon sok esetben fejben dől el minden. Úgy állj hozzà, hogy meg fogsz gyógyulni.
2016. nov. 19. 07:28
 5/10 anonim ***** válasza:
90%

Meg fogsz gyogyulni! Maradj a parkapcsolatban es segiteni fog! Sportolj,jogazz es egyel egeszsegesen. Sikerulni fog.

N

2016. nov. 19. 07:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

beszélj vele erről,hogy te megérted,hogyha elhagy, nem akar veled lenni ebben az időszakban.

de szerintem ha tényleg szeret és komolyan tervez veled,akkor melletted fog állni és mindenben segíteni.

ez akár a kapcsolatotok próbája is lehet. van olyan ismerősöm,aki rákos lett szintén a kapcsolat elején. ma már egészséges és házas is az akkori barátjával,már gyerek is van..

2016. nov. 19. 07:45
 7/10 anonim ***** válasza:
93%

Ilyenkor, a "rózsaszín ködben", sokkal nagyobb az esélye, hogy veled marad és támogat. Nem véletlenül most találkoztatok, mikor szükséged van rá. (Én hiszek ilyenekben).

Utána sokkal erősebb lesz a kapcsolatod, mint valaha.

2016. nov. 19. 07:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Ne szakíts, de mond el neki.
2016. nov. 19. 11:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Ne így állj hozzááá!!! Ha már biztos (!!!) az orvosi diagnózis, akkor beszélgess el vele.
2016. nov. 19. 12:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem. Nem kell szakitanod. Adj eselyt neki, hogy eldontse, melletted akar-e maradni ebben a helyzetben.

Jobbulast!

2017. márc. 4. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!