Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rákos vagyok és kevés az esély a gyógyulásra, akkor szakítanom "kell" a párommal?
Gondolom nem várhatom el tőle, (mivel rövid ideje vagyunk együtt) hogy "fölöslegesen" mellettem maradjon és nézze ahogy fizikailag tönkre megyek :/ Hogy kéne neki felajánlani, hogy ha akar akkor menjen, de ha nem akkor akár maradhatunk együtt is?
Ti mit tennétek?
Előre is köszi!
F
Először is! Ne úgy állj hozzá a gyógyuláshoz,hogy kevés az esély rá.
Meg tudsz gyógyulni, ez csak rajtad áll!
Kitartás!
Meg fogsz gyogyulni! Maradj a parkapcsolatban es segiteni fog! Sportolj,jogazz es egyel egeszsegesen. Sikerulni fog.
N
beszélj vele erről,hogy te megérted,hogyha elhagy, nem akar veled lenni ebben az időszakban.
de szerintem ha tényleg szeret és komolyan tervez veled,akkor melletted fog állni és mindenben segíteni.
ez akár a kapcsolatotok próbája is lehet. van olyan ismerősöm,aki rákos lett szintén a kapcsolat elején. ma már egészséges és házas is az akkori barátjával,már gyerek is van..
Ilyenkor, a "rózsaszín ködben", sokkal nagyobb az esélye, hogy veled marad és támogat. Nem véletlenül most találkoztatok, mikor szükséged van rá. (Én hiszek ilyenekben).
Utána sokkal erősebb lesz a kapcsolatod, mint valaha.
Nem. Nem kell szakitanod. Adj eselyt neki, hogy eldontse, melletted akar-e maradni ebben a helyzetben.
Jobbulast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!