Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van olyan, aki szakított a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, aki szakított a párjával, de később megbánta ezt a tettét?

Figyelt kérdés
Volt visszaút? Ha volt, akkor érdemes volt visszamenni?

2016. nov. 17. 20:42
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Ajjaj... Bőven előfordult és vissza is mentünk egymáshoz néhányszor, de mindhiába...
2016. nov. 22. 11:16
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy meg ja, garancia nincs hogy örökké tart..

Nekem azt mondta a pszihomókus csaj hogy túl érzelem vezérelt vagyok no épp elég baj ez:)

Én attól félek addig lecsapja a kezemről valaki..

Az egészben ez a legrosszabb hogy szenvedtek csak holott lehet ő is szenved utólag a párom azt mondta azért nem keresett mert azt hitte van valakim már rég..vizesre sírtam minden hajnalban a párnám hónapokig:(( ....

Tehát minél tovább húzód a békülést annál "rosszabb" helyzetben vagy elvileg. Persze, könyörögni nyilván te sem akarsz én sem akartam. Kínos játszma ez:(

Azt meg ne várd hogy eléd álljon bár állítólag az exem is itt lebzselt a környéken sokszor..

Most csak ennyi jutott eszembe remélem segített!! :)

Negyven vagyok de ennyi fájdalmat talán nem okozott még semmi..

2016. nov. 22. 11:22
 13/30 A kérdező kommentje:

Az a helyzet, hogy rendszeresen járunk együtt edzeni. Tehát teljesen nem veszítettük el egymást. Az biztos, hogy óvatosan kell közelítenem hozzá.

Igyekszem apró gesztusokkal rávezetni, hogy ő még fontos nekem. Egyszer biztosan nyíltan kell beszéljek vele, de még nem most.

Ugyanakkor azért nyitottnak kéne lennem másokra is. Az sem kizárt, hogy találok mást, akivel hosszabb távon tudunk jól meglenni. Úgy vgayok vele, hogy igyekszem nitott lenni, de aktívan azért még nem keresek.

2016. nov. 22. 15:10
 14/30 A kérdező kommentje:

Beszélni fogok a lehető leghamarabb a volt párommal. Nem lehetetlen, hogy hajlandó folytatni. Ő annak idején felvetette, hogy csak szünetet tartsunk. És ő szorgalmazta, hogy ne szakadjunk el teljesen egymástó.

Ha elutasítja közeledésemet, akkor legalább tudni fogom, hogy kénytelen vagyok tovább lépni. És akkor tisztázhatjuk, hogy most mi van közöttünk és abba mi fér bele.

Az biztos, hogy erre a beszélgetésre szükség van.

2016. nov. 27. 14:43
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Mikor eljutottam odáig,hogy szakítsak max azt bántam meg utána,hogy nem hamarabb tettem meg.Nem mellesleg ha akkor nem teszem meg,akkor most nem biztos egymásra találunk a feleségemmel.
2016. nov. 27. 14:51
 16/30 anonim ***** válasza:

12-es voltam, örülök Kérdező!! :) Egy kapcsolat nagyon nehéz nem biztos hogy a következő tökéletes lesz:)..

De amúgy az utolsó válaszolóéban is sok az igazság..attól függ melyik oldalról nézed!! Tedd amit a szíved diktál:)

/ezzel a közhelyeket is kimerítettem/

Mi úgy tűnik megint fél évre elveszítjük egymást, hiányzik, nagyon is, de evvan:(

2016. nov. 28. 08:22
 17/30 A kérdező kommentje:

Igen. Az biztos, hogy tisztázni kell dolgokat. Aztán majd eldőlnek a továbbiak.

Én azért imádkozom, hogy bármi lesz is, el tudjam fogadni és tovább tudjak lépni.

2016. nov. 28. 09:00
 18/30 anonim ***** válasza:

/12#/..én csak most érzem-egy év, öt-hat szakítás, fél év szünet stb.:D..után..hogy tovább tudnék lépni...

Bár nem akarok.

De egy exem felhívott szerdán randizunk. Azt mondta vigyáz rám amíg nem találok valakit:) ő igazi barát ilyennek kellene azt hiszem lennie egy igazi párkapcsolatnak:(( de legalábbis hasonlónak mert a miénk egy vicc volt.

:)

2016. nov. 28. 09:40
 19/30 A kérdező kommentje:

Úgy néz ki, hogy nálunk tényleg vége. Azt mondta az exem, hogy ő a kettőnk dolgát lezárta.

Most azt kell tisztáznunk, hogy most mi van közöttünk és abba mi fér bele. Bár ez könnyebb lesz már, a nehéz az volt, hogy vége van-e egyáltalán.

Szerintem tényleg nem baj, hogy nem szállunk ki egymás életéből úgy, mintha semmi sem történt volna, de azért ez a helyzet okoz nehézséget.

2016. nov. 28. 13:18
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Minden szakítás után vannak rövidebb-hosszabb periódusok, amikor "megbánja" az ember. Valójában azonban nem megbánás ez,, csak hiányzik a másik. Ilyenkor jusson eszedbe, hogy azért szakítottál, mert együtt nem ment a szekér. S mivel nem változott alapvetően egyikőtök sem, ha újrakezditek, ugyanúgy nem fog menni.
2016. nov. 28. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!