Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mikor változtassam át a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor változtassam át a facebook kapcdolatot és a becenevét szakitás után?

Figyelt kérdés
Szakitottam a baràtommal, nehèz volt, rossz volt làtni hogy fájdalmat okozok... ès most làtom facebook messengeren a beceneve: "Szerelmem" és ugye ki van rakva hogy kapcsolatban vagyunk. Mikor nem bunkósàg ezeket kitörölni? Nekem rosszul esne ha a pasim kidobna ès egyből àt is változtatná.

#illem #Facebook #szakítás #Messenger #elválàs #kapcsolati stàtusz
2016. nov. 10. 22:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%
Ezért praktikus az, hogy bármennyire erős is a késztetés, ne posztold ki leközelebb az épp aktuális párkapcsolati státuszod. Lehet hogy lesz még 5 "életedszereleme" és nincs annál röhejesebb, amikor a kapcsolatban/egyedülálló státuszok váltakoznak, törlődnek a romantikus képek, meg a kicsikémnek/mackókámnak szánt posztok, hogy aztán pár hónapon belül előről kezdjed valaki mással ugyanezt. Nem bárntásból mondom, de tényleg nevetséges. Nem tartozik senkire, bár tudom, a mai generációnak közléskényszere van, mindent azonnal publikálni akar. Majd posztold ki az esküvődet (bár én azt sem tettem), bár akkor is fennál a veszély, hogy pár év múlva elválsz és szedheted le a habosbabos esküvői fotókat. Minek ez, komolyan? Kinek van erre szüksége? Úgy értem minek világgá kürtölni és ki az akit érdekel? A barátaid, rokonaid úgyis tudják mi van veled, rajtuk kívül meg a kutyát nem érdekli valószínűleg.
2016. nov. 11. 10:04
 12/16 anonim ***** válasza:

Kicsit hosszú, de pont erről szól:

[link]

2016. nov. 11. 11:32
 13/16 anonim ***** válasza:
35%

Kedvencem, mikor a már feleségük esküvő másnapján átteszik a státuszt, és ennél is jobb, amikor kitesznek egy képet magukról és megköszönik xy-nak, a vendégeknek, a körmösnek, kozmetikusnak, stb...

mint valami díva, aki átvett egy díjat és meg kell említeni a szponzorait...

2016. nov. 11. 11:43
 14/16 A kérdező kommentje:
Van aki facebook pàrti van aki nem. De jó lenne ha nem ide nem tartozó dolgokkal jönnétek...
2016. nov. 11. 12:06
 15/16 anonim ***** válasza:
90%
Attól még lehet valaki FB párti, hogy nem nyilvánosan éli a magánéletét. Én roppant hasznos és praktikus dolognak tartom bizonyos kereteken belül, jó egy helyütt nyomonkövetni a történéseket. Külföldre szakadt család/barátok esetén különösen praktikus. Ettől függetlenül is be kell látni (ha némelyek erre képtelenek, akkor is), hogy nem érdekel senkit a sokadik szelfi, diploma, esküvő és a megszületett gyerekről a harmadezredik kép. Erre van a családi csoport. Nincs gond a közösségi hálóval, de attól még, hogy 1-1 poszt alatt ott van 500 lájk és 45 "jajjdejólnézelki", attól még nem érdekli őket jobban, csak udvariasak és senki nem lesz ettől több. Nem értem miért van igény a magamutogatásra, honnan ered ez a megalomán közléskényszer bárkiben is. Borzasztó ferde tükör ez. Ettől függetlenül válaszoltam a kérdésedre. Töröld, amint jónak látod és legközelebb légy okosabb és ne posztolj ilyesmit, akkor nem lesz min aggódni sem. Azon már felesleges pörögni, hogy mennyire esik ez rosszul a másiknak, a szakításnál mélyebben nyilván nem érinti már ez sem, nem fogja meglepetésként érni. Ha pedig el akarod kerülni az efféle problémákat a jövőben, akkor éld az életed a közösségi hálón kívül és nem leszel többet ilyen helyzetben, mert bármennyire is nehéz ezt megérteni, tényleg magánügy, hogy kivel, mikor, merre hogyan. Sőt mitöbb, sokadjára már határozottan unalmas is, bár akkor még mindig leállíthatják a követésed. Kell ez Neked? Tényleg azt gondolod, ami nincs a kirakatba pakolva síppal, dobbal, nádihegedűvel az nem is létezik? Egy szikrányi rosszindulat nincs bennem, segítő szándékkal írom mindezt. Nem szabad süni módra, egyből tüskék alá gombolyodva védekezned, mert nincs miért, jószándékú emberek is vannak, ha kevesen is. Én azt gondolom sok galibát spórolsz meg magadnak a jövőben, ha ezeken elgondolkodsz. Írom mindezt úgy, hogy semmi gondom a fészbukkal, tokkal-vonóval rendben van, amig nem vetemedik valaki odáig, hogy már épp csak a WC-ről nem posztol. A párkapcsolat összetett, sérülékeny dolog. Meg kellene tisztelni avval mindkét érintett félt, hogy megadjátok az ennek járó intimitást még akkor is, ha manapság olyan hipertrendi ott élni a társadalmi életet. IMO.
2016. nov. 11. 13:57
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor, ha úgy érzed, hogy ez a kapcsolat már tutira teljesen le van zárva. Biztos semmi esély arra, hogy újra kezdjétek.

Magatok részére is ez a praktikus, mert nem adtok/vesztek el esélyt magatoktól/a másiktól, meg ugye a külvilág számára is ez a praktikus. Az már főleg hülyén nézne ki, ha most átváltod a státuszt, majd két hét, vagy egy hónap múlva pedig vissza.

Egyébként én is, többek között, épp ezért értek egyet azzal, aki azt mondja, hogy nem kell mindent kirakni a facebookra.

2016. nov. 12. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!