Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan szedjem össze magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szedjem össze magam ezek után?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Amúgy is nehéz dolog a szakítás főleg ha hosszabb időről van szó, de legalább ne tudtam volna meg még utána egy jó pár olyan dolgot, amitől hát nagyon vacakul érzem magam,

olyan dolgokban ért csalódás amiről sosem hittem volna, hogy megtörténhet velem..., azt sem tudom most hogyan tovább?, alig maradt élet kedvem, mintha össze zúzták volna a lelkemet,

Sokáig voltam vele, de nem szabadott volna már egy jó ideje folytatnom, de adtam esélyt neki,

elhittem hogy szeret, hogy bármi is van attól még azok a dolgok amik lényegesek meg vannak, de nem így volt,

megcsalt, nem is egyszer, és nem akárkivel,

nagyon lazán kezeli a helyzetet,

persze mert nem vele történik, nem őt csalták meg,

Most kiment külföldre dolgozni, és még neki jobb,

legalább elutazhatott, még ha dolgozni is ment, legalább könnyebb neki,

Nem is értem hogy van ez?

2016. nov. 10. 21:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Tanulj a hibáidból, hogy ne kövesd el őket újra.
2016. nov. 10. 21:18
 2/5 A kérdező kommentje:
hát igen, ebből lehet is,
2016. nov. 10. 21:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Felejtsd el, ne beszélgess vele, ne nézegesd a képeit fb-on se sehol! Minél hamarabb és minél jobban kiiktatod ezeket a dolgokat annál jobb lesz.

Próbálj meg ne egyedül lenni, ne ülj otthon és ne veszítsd el a hited és az életkedved.

Elcsépeltnek hangzik de idővel jobb lesz. Mindenki élt már túl csalódást, megcsalást (én is), fájdalmat és mindent! Hidd el, hogy elmúlik minden.

2016. nov. 10. 21:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Tanultal, a legkozelebbi jobb lesz. Gondolj a rossz dolgokra, a jokat meg felejtsd el, hogy ki tudj abrandulni. Eroltesd. Ismerkedj, jarj tarsasagba, tereld el a gondolataidat
2016. nov. 10. 23:05
 5/5 anonim ***** válasza:
felnőtt korban ilyesmi meg sem fordulna már a fejemben.gondolom tini vagy,hogy ennyire nem tudod kezelni a helyzetet.hülye volt,megcsalt és még most is rajta jár az agyad.felejtsd el úgy ahogy van.vedd úgy ,hogy egy rossz élet tapasztalatot szereztél és pont,vége.annyi ember él a földön ,hogy sok,majd találsz hozzád valót ,ha keresgélsz.nem a világ vége egy félresikerült kapcsolat.
2016. nov. 11. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!