Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szedjem össze magam ezek után?
Sziasztok!
Amúgy is nehéz dolog a szakítás főleg ha hosszabb időről van szó, de legalább ne tudtam volna meg még utána egy jó pár olyan dolgot, amitől hát nagyon vacakul érzem magam,
olyan dolgokban ért csalódás amiről sosem hittem volna, hogy megtörténhet velem..., azt sem tudom most hogyan tovább?, alig maradt élet kedvem, mintha össze zúzták volna a lelkemet,
Sokáig voltam vele, de nem szabadott volna már egy jó ideje folytatnom, de adtam esélyt neki,
elhittem hogy szeret, hogy bármi is van attól még azok a dolgok amik lényegesek meg vannak, de nem így volt,
megcsalt, nem is egyszer, és nem akárkivel,
nagyon lazán kezeli a helyzetet,
persze mert nem vele történik, nem őt csalták meg,
Most kiment külföldre dolgozni, és még neki jobb,
legalább elutazhatott, még ha dolgozni is ment, legalább könnyebb neki,
Nem is értem hogy van ez?
Felejtsd el, ne beszélgess vele, ne nézegesd a képeit fb-on se sehol! Minél hamarabb és minél jobban kiiktatod ezeket a dolgokat annál jobb lesz.
Próbálj meg ne egyedül lenni, ne ülj otthon és ne veszítsd el a hited és az életkedved.
Elcsépeltnek hangzik de idővel jobb lesz. Mindenki élt már túl csalódást, megcsalást (én is), fájdalmat és mindent! Hidd el, hogy elmúlik minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!