Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti hogy alltatok meg, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy alltatok meg, hogy ne keressetek az exet szakitas utan?

Figyelt kérdés
2016. nov. 5. 14:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy! Ráírtam. De azt a közönyt, ahogyan írt utána nagyon fájt. Így tanultam meg azt, hogy exekre nem írunk!! :D
2016. nov. 5. 14:52
 2/10 anonim ***** válasza:
Könnyen. Volt más dolgom az életben.
2016. nov. 5. 14:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz, főleg ha a másik volt a bolondabb. Egy kis wellnesst vagy sportot megengedhetnél magadnak ilyenkor.
2016. nov. 5. 15:03
 4/10 anonim ***** válasza:
Nehezen, de elég volt arra gondolni, hogy nyilván azért szakított, mert nem érezte jól magát velem, nem akarta folytatni a kapcsolatot. Ebben az esetben mégis mit mondhattam volna neki?
2016. nov. 5. 15:18
 5/10 anonim ***** válasza:
Tudomásul vettem a szakítást.
2016. nov. 5. 16:13
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt nehéz a dolog. Bármennyire is fájt, tudtam, hogy ez így van rendjén, elfogadtam a dolgot. Mi mindent részletesen átbeszéltünk a szakításkor én akkor mindent elmondtam neki amit akartam, hogy engem mi az ami sértett a kapcsolatban, innentől kezdve nem igazán van számára mondani valóm, könyörögni meg aztán végképp nem könyörögnék, hogy fogadjon vissza szóval így.
2016. nov. 5. 16:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ép ésszel felfogtam, hogy semmi jóra nem vezet, ha ráírok. Innentől pedig kizárólag önuralom és akaraterő kérdése, egyáltalán nem olyan feladat, ami meghaladná a képességeimet.. Szép is lenne.
2016. nov. 5. 20:14
 8/10 anonim ***** válasza:
41%

Mivel én az igazit kerestem, és nem alkudtam meg félmegoldásokkal, mindig én léptem le. Ekképpen tehát minden további nélkül ki lehetett bírni. Egyetlen eset volt, ami nagyon megviselt, amikor életem nagy szerelme egy fél év után kiszeretett belőlem. Na, az padlóra küldött rendesen.

És aki azt mondja, hogy ez csak önuralom kérdése, az még nem botlott bele az igazi nagy szerelembe.

2016. nov. 9. 09:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha rossz szájízzel végződik egy kapcsolat, annak az az előnye, hogy szóba sem akarsz állni az exeddel. Hát így :D
2016. nov. 10. 11:08
 10/10 anonim válasza:
El kell menni örömlányokhoz. :)
2016. nov. 10. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!