Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Maradhatunk barátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradhatunk barátok?

Figyelt kérdés

Egy volt kollegam akit a munkahelyemen ismertem meg , sokat csapta a szelet , jó humora volt igy baratkozni kezdtunk , söt némi szex is volt , de nem engedtem h elmélyuljön a kapcsolat , mert sejtettem h komoly kapcsolata van , de mindig elviccelte , h ö tarsasagi ember , aki sokat jön megy , nincs semmi komoly kapcsolata stb .

Amig egy nap meglattam a növel .

Attol fogva elzarkoztam a talalkaktol többször tiltottam le a szamjat de nagyon akarta tartani a kapcsolatot ( megtudtam h az a nöje most nem reszletezem hogyan ) . A szunet miatt ami volt közöttunk a kapcsolat kihült , mar nem tepert annyit , de irkalt mindennap .

En is mondtam h en is csak baratsagot akarok ami igaz is , ezek utan, de azt is nehez tartani , mert kuld magarol fotokat es olyankor latom a fotókon h nem a sajat lakasan van , hanem a nö lakasan .

Igy beszelgettunk par honapot anelkul h talalkozzunk , tiszta semleges dolgokról , ö ragaszkodott , h egy ennyi megmaradjon köztünk.

Vegulis nem kerhetem szamon mert csak egy flört , rövid kaland volt köztunk , ugy mentem bele a kapcsolatba h nem akarok semmi komolyat , még én mondtam ezr neki, tehat nem mondhatom h igergetett stb.

Szivesen kialakitottam volna egy baratsagot , de a fotoin a hatterek miatt feltekenységet éreztem , " rossz vért szült " habar mar csak baratsag volt köztunk .

Tehat sajnos úgy ereztem h annyi dühöt erzek , feltekenységet es frusztraciót , h jobb nekem ezt megszakitani.

Most meg hianyzik. Mar 50 edszerre razom le.

Meg lehetne megis tartani egy barati kapcsolatot ?

2016. okt. 21. 23:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Jó ég , ez a kérdés de össze szedetlen szinte követ hetetlen ,, ami t í,rsz.

Valahogy nehéz elhinni, hogy a "kollégádról" írsz, inkább az osztálytársadról. Kiv. talán közmunka

https://www.youtube.com/watch?v=DsMOeGHFasU

2016. okt. 22. 00:13
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem az osztalytarsam.

Lenyeg h maradhat barati kapcsolat ezek utan ...

30 fölötti vagyok , tanár

2016. okt. 22. 00:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Remélem , nem hiszed, hogy ,,, ezt bár ki is el hisz!,
2016. okt. 22. 00:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Menj a jó anyádba!
2016. okt. 22. 00:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Jo hosszu monologot irtal....csak kar hogy nem szol semmirol.....pont mint a "kapcsolatod" az emberrel!
2016. okt. 22. 06:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Tanár. Itt lesokkolódtam.

Minek baráti kapcsolat ezzel az ürgèvel amúgy? Megkamatyolt párszor, nem a barátjának akar, hanem a nője melletti lyuknak, amibe nèha napján pakolhat egy adagot.

2016. okt. 22. 09:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Kösz utolsó, ennek a valasznak legalabb hasznát látom
2016. okt. 22. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!