Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Most miért akadt ki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most miért akadt ki?

Figyelt kérdés
Az expasim kidobott. Közben még 3 hétig húzott, de elegem lett, és azóta próbálom letojni. Az ajándékokat, amiket tőle kaptam, mindet visszavittem neki (plüssök, ékszerek, bekeretezett közös képek, tb), mert nem bírom elviselni a látványukat. Erre ő írt nekem egy elég durva hangvételű üzenetet, hogy "ezeket a xarokat ne hozd ide, dobd ki őket" meg hogy sikerült felb_sznom az agyát... Ugyanakkor ő nem pakolt el semmit, ami rám emlékeztetné... Most miért esett így nekem?
2016. okt. 14. 19:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Műdráma... te nyilván azért vitted vissza a cuccokat, mert ezzel is kapcsolatot teremtesz vele, ő ezt valszeg nem fogta fel, ellenben úgy érezte, ezzel "taposol a kapcsolatotok emlékén". Vagy pont, hogy levágta, hogy nem a cuccok visszaadása volt a valódi célod, és ez b..szta fel, hogy nem fogod fel, hogy vége, hagyd már békén... Végső soron mindegy is, műbalhé a javából.
2016. okt. 14. 19:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Jaj,mert nyilván azért vitted vissza,hogy beszélhess vele,vagy valami.

A plüssöket add be egy bölcsibe,az ékszereket add el,vagy ajándékozd el és megvan oldva!

2016. okt. 14. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!