Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Milyen tapasztalataitok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tapasztalataitok vannak a szüneteltetés terén?

Figyelt kérdés

Mi történt miután a párotokkal megbeszéltétek hogy szüneteltetitek egy ideig a kapcsolatotokat? Mennyi ideig tartott? Milyen volt újra visszakerülni hozzá?

Illetve ha szakítottatok, volt olyan hogy visszamentetek hozzá? Miért?

2016. okt. 10. 21:46
 1/4 Kóboráramszelidítő ***** válasza:
69%

Teljesen normális dolog, ha közös megeggyezéssel szüneteltettek.

Az én tapasztalásom szerint ez a szünet a jó dolgokat erősíti, a rosszakat feledteti.

Ha igazán mély és őszinte az a kapcsolat, akkor értékesebb lesz a visszatérés után, feltéve, ha nem tévelyedtek el... Az sokat bonyolít a helyzeten.

Én szakítás után még nem tértem vissza sehova. Engem zavar, ha úgy kelle újra kezdenem, hogy tudom, voltam mással, és ő volt mással. Az én értelmezésem szerint ha már mással vagyok, akkor az előzőt eldobtam.

Ha nem tudom eldobni, akkor nem megyek el mással.

Vissza térni a régihez csak úgy, ha az együttlét örömét más nem "szennyezi".

2016. okt. 10. 21:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A szüneteltetés nagy százalékban nem vezet folytatásra, ugyanis nem mind a 2 fél gondolja sajnos sok esetben, hogy az az a szünet csak rövid átmeneti időszak....

Én úgy gondolom, nem szünetre kell menni hanem megbeszélni őszintén a problémákat és javítani kell rajta nem pedig elfutni "szünetre".

2016. okt. 10. 22:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősök olyat szüneteltek, hogy legközelebbi találkozójukon a csaj már a cuccait pakolta haza 😃 szóval annak a kapcsolatnak vége lett.
2016. okt. 11. 00:35
 4/4 anonim ***** válasza:
50%
7 éves kapcsolatról van szó.
2016. okt. 11. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!