Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki megválaszolná a kérdéseimet?
Igazából felvetődött bennem 3 kérdés.
1.Ha valakivel jól elbeszélgetek jó pár levélen keresztül majd egyszer csak nem ír..mi lehet az oka?
2.Kialakulhat-e exek között barátság?
3.Melyik nem hűségesebb?
Mindenkinek a válaszát meghallgatom és válaszolok is ahogy tudok.
1: ezer oka lehet....
2: igen, de nem az az igazi szó szerinti barátság
3: egyértelműen a nők (annak ellenére gondolom így, hogy engem az exfeleségem megcsalt)
Szia. Nem írtad fiú vagy vagy lány, mert azért más szemszögből lehet nézni.
1. Sok oka lehet, nem bántottad meg? Nem e írtál neki olyant ami esetleg nem tetszett. Vagy épp nem ér rá. Az sem mindegy mennyi ideig nem ír. Vagy csak épp nem akar válaszolni, ezer oka lehet.
2. Felejtős. Exek között nincs barátság, azt szokták mondani, hogy vagy még mindig szeretitek egymást, vagy sosem szerettétek igazán. Saját tapasztalatból mondom, hogy nem sok haszna van, ha valami véget ért , akkor vége, el kell engedni.
A hármas kérdésedet meg nem értem :)
1. Egyszerűen nem érdekled.
2. Ebben én nem hiszek.
3. Mindkét nemben vannak elvetemült férgek.
1. Soroljam?
2. Igen.
3. Egyik kutya másik eb.
1. Ennek számtalan oka lehet:
-Megunta a beszélgetést, nem érdeklem.
-Talált jobb elfoglaltságot/összejött mással.
-Olyat írtam, ami kiábrándította.
-Egyszerűen nem ér rá.
-Szórakozik,taktikázik, játssza az elérhetetlent...stb.
2. Kialakulhat, de szerintem nincs értelme, ami egyszer több volt, az már nehezen lehet kevesebb...Sok függ amúgy a szakítás milyenségétől és a felek temperamentumától, illetve, hogy maga a kapcsolat mennyire volt mély.
3. Egyik sem.
1. Mert a netes kapcsolat nem kapcsolat. Hiába veszêlgettek el, van èlete, amit nem a gép előtt él. Nyilván csak akkor ír ha nincs fontosabb dolga.
2. Nem hiszem. Èn 1 exemmel vagyok jóban, de ő csak haver.
3. Ugyanolyanok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!