Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hiteget, és kihasznál vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiteget, és kihasznál vagy várjak rá?

Figyelt kérdés
Találkoztam egy férfival néhány hónapja,akinek éppen akkor nem volt senkije. Jól kijöttünk, sok időt tötöttünk együtt, szinte már annyi időt voltunk egymással,hogy úgy éreztem együtt is lakunk. Valami csodás volt a kapcsolatunk,de egyik napról a másikra elhagyott az exe miatt. Úgy volt,hogy a nővel már nem is beszéltek,mert idiótán viselkedett,de mikor az ex mondta,hogy meg tud bocsátani újra vissza ment hozzá. Természetesen azóta is beszélünk,és néha mondja,hogy milyen jó volt velem,és bánja,hogy újra a nővel van,de nem akarja elhagyni. Miért csinálja ezt? Azóta szexuálisan sem ért hozzám, vagyis nem csalja meg a párját,de nekem mindenféle kedves üzenetet írogat,és hiteget. Elhigyjem neki,vagy én mindig csak egy pótlék leszek számára,ha szakítanak?

2016. okt. 6. 20:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a fenébe. Talán tartalékol, ha megint szíktanak, jó leszel te is neki. Ha szeretne téged, veled lenne.
2016. okt. 6. 20:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez biztos,hogyha engem szeretne akkor velem lenne,de én beleszerettem. Az nem lehet,hogy nem tudja mit akar? Biztos a nőt szereti?
2016. okt. 6. 20:53
 3/4 RRR ***** válasza:
100%

sajnos csak megerősíteni tudom az 1-est

ha szeretne-szeretett volna,akkor nem rohant volna vissza pincsiként,farokfelvágva az exéhez....

te egy vésztartalék vagy

lépj tovább,ne pazarold az érzelmeidet és az időd rá...

2016. okt. 6. 20:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Jah latjuk mert megbutultal. Ha szeretne veled lenne de ..... rad ugyhogy mindegy
2016. okt. 6. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!