Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan éltétek túl amikor összetörték a szíveteket?
Figyelt kérdés
Az történt, hogy összejöttem egy kollégámmal. Már 2 éve ismertem, jóban voltunk, de sosem tekintettem rá potenciális férfiként. Aztán elkezdett nekem kitartóan udvarolni és végül meghódított. Én épp egy hosszú kapcsolat utáni csúnya szakításon voltam túl és még jól is jött, hogy viszonylag "laza" kapcsolatban voltunk. Még örültem is, hogy milyen rendes, hogy ezt tiszteletben tartja, hogy én még nem tudok, merek nagyon komolyan belemenni. Aztán kiderült, miért volt ilyen "rendes": felesége van. Akivel már akkor is dolgoztak a babán, amikor engem felszedett. (Azóta a csaj már terhes.) Amikor ez kiderült, addigra már csúnyán beleszerettem. Természetesen kiszálltam a dologból és nem is történt utána közöttünk semmi. De továbbra is egy helyen dolgoztunk és jó volt látni őt, váltani pár szót vele. Most viszont felmondott, nekem pedig megszakad a szívem. Hogy lehet ezt túlélni? Hogy lépjek tovább?2016. szept. 26. 07:54
1/7 anonim válasza:
Azzal, hogy felmondott, megkönnyítette az elszakadást. Sokkal hamarabb túl fogod tenni magad ezen a gerinctelen férgen, mintha minden nap látnád.
2/7 anonim válasza:
Foglald le magad, hogy ne legyen időd gondolkodni. Nekem a munkaterápia eléggé bejött, keveset ültem otthon, eljártam társaságba, szórakozni, edzeni stb. A lényeg hogy nem voltak olyan üresjáratok amikor otthon ültem nyüszkölve a falat bámulva.
3/7 anonim válasza:
Ilyen férfin nincs mit gondolkodni,felesége van,gyereke lesz és neked udvaról,nem érdemes miatta szenvedni és szerintem ez jó is hogy felmondott,mert annál rosszabb lett volna neked,ha mindennap látod és igy nem tudnád elfeledni.Ismerkedj mással ,foglald le magad de vele semmiképp ne tarts kapcsolatot.
4/7 anonim válasza:
Most irhatnám hogy egy ilyen patkány után ne sirj,de nyilván nehéz az érzelmeket irányitani
Foglald le magad,aztán majd jön valaki más az életedbe mikor nem is számitasz rá...de hidd el jobb hogy megszabadulsz tőle,igy legalább lesz esélye normális embernek is megismerni téged...
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi kommenteket! Sajnos még nagyon nem látom reálisan a szitut és olyan hülyeségeket gondolok, hogy irigylem a feleségét, mert hozzá megy haza és ő várja a közös gyereküket... Pedig az eszemmel tudom, hogy semmi irigyelnivaló nincs a csajon, még akkor sem, ha semmit nem tud róla, milyen emberrel él együtt...
2016. szept. 26. 08:31
6/7 anonim válasza:
Nyugi az idő nagy hatalom...lesz majd amikor már eszedbe se fog jutni
7/7 anonim válasza:
Úgy, hogy aki így átvert, arra nagyon dühös voltam és ezt a haragot használtam fel arra, hogy eltávolodjak tőle. Ha már csalódtam benne és utálattal gondoltam rá, onnan egy lépés volt a közöny. Tudom, hogy a harag is "benne tart" eleinte, látszólag nem segíti a kötődés feloldását, de nekem mindig segítette. Ha az eszemben tartottam, hogy milyen görény módon viselkedett, akkor már nem voltam visszaeső és nem arról ábrándoztam, hogy milyen szép pillanataink voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!