Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt mar kozuletek valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt mar kozuletek valaki szereto?

Figyelt kérdés
iszonyatosan nehez, igergetett mindent aztan visszament a csaladjahoz. ugy erzem ezen nemtudok tullepni:(
2016. szept. 25. 20:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
67%
Most nem azért... de nem csak a harmadik marad egyedül a fájdalmával. A családra nem gondoltál?
2016. szept. 25. 21:32
 12/25 A kérdező kommentje:
ott van veluk. ha valaki bunos az o egyedul.
2016. szept. 25. 21:41
 13/25 anonim ***** válasza:
79%
A szeretők 95 százaléka erre a sorsra jut. Aki szeretőnek áll, annak ezzel tisztában kell lennie.
2016. szept. 25. 21:43
 14/25 anonim ***** válasza:
46%
Egyszer voltam es hazassag lett belole:-)
2016. szept. 25. 22:43
 15/25 anonim ***** válasza:
69%

Én is ismerek többféle végkimenetelt.

Írt valaki egy háborgó privát levelet, számítottam rá, de fontosnak tartom hogy mindenféle párkapcsolati történésre legyen itt példa, hiszen ebből tud tanulni/tájékozódni, esetleg okulni más.

2016. szept. 26. 01:20
 16/25 anonim ***** válasza:

14,15-ös: Hogy tudsz benne megbízni? Nem félsz, hogy Veled is megcsinálja ugyanezt?

Egyébként én is voltam egyszer. Tudtam, hogy nem lehet semmi a dologból, egy idő után találtam valakit, akivel kiléptem abból a viszonyból.... erre hatalmas sírás-rívás és hiszti kerekedett, hogy én megcsaltam :-D

2016. szept. 28. 00:51
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

16-os ,14-es vagyok

Nem felek attol, h megcsal 7 eve boldog hazassagban elunk es o alapvetoen nem egy megcsalos alkat. Amikor megismerkedtunk egy kontroll manias novel elt egyutt, aki el akarta magat vetetni a ferjem pedig renegeteget turt (mas kerdes, h nyilvan o sem volt tokeletes).

Hozzateszem h sosem kertem h hagyja el, ket het viszony utan szo szerint beallitott a borondjeivel, h koltozhetne e mert o nem akar kettos eletet elni:-))Szoval otthagyta a not.

Egyebkent iszonyu oszinte pasi, es nem az a tipikus szeretot tart eveken keresztul es hitegeti a masik felet h elhagyja, hanem ket het utan lelepett.

Ezalatt a ket het alatt egyszer szakitott velem mondvan o nem tud hazugsagban elni, amit ertekeltem es egyetertettem vele es elengedtem. Ra ket napra minden visszaallt es persze engem valasztott.

Azota is boldogok vagyunk,abszolut megbizunk egymasban etc.

2016. szept. 28. 02:15
 18/25 anonim ***** válasza:
Én is voltam ilyen "posztban" 1 évig.Ígért fűt-fát majd meguntam a várakozást és befejeztem vele végleg.Rossz volt egy darabig de túl léptem rajta.Ami a tanulság,ha valaki veled akar lenni az veled is lesz :)
2016. szept. 30. 18:53
 19/25 anonim ***** válasza:
Én is voltam szerető, de többet soha. Ott is már szóba jött a válás, különköltözés, de mivel én nagyon fiatal voltam (19), ő pedig 40, elgondolkodtam rajta, hogy semmi szükségem egy depressziós elvált férfira, akinek a családja mindig is utálni fog. Ha nagyon akartam volna, rá tudtam volna beszélni a válásra, főleg mert előttem több nővel is megcsalta a feleségét. Nem tettem, inkább kerestem magamnak korban hozzám illő és független pasit. Azóta eltelt majdem 10 év, ők pedig még mindig marják egymást a feleségével.
2016. dec. 6. 17:11
 20/25 anonim válasza:
19%

Miert kezdtek ki egy csalados ferfival?

En ezeket nem nonek nevezem... Es az a no akit csalt a ferje? Az mit erezhetett? Meg ti sajnaltatjatok magatokat? Egyszeru szajhak vagytok. Hanyadek a "noknek" ezen resze.

2016. dec. 6. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!