Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt mar kozuletek valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt mar kozuletek valaki szereto?

Figyelt kérdés
iszonyatosan nehez, igergetett mindent aztan visszament a csaladjahoz. ugy erzem ezen nemtudok tullepni:(
2016. szept. 25. 20:21
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
96%
Igen, de elég régen és többet nem fog előfordulni.
2016. szept. 25. 20:22
 2/25 anonim ***** válasza:
96%

Sajnálom, ami veled történt :(

Vond le a következtetést és máskor nem kell vakon elhinni mindent, amit mondanak.

Most az egy dolog, hogy te szerető voltál és ez így történt, de adódhat más élethelyzet is, amiben ugyanúgy hazugság áldozata lehetsz, ha naiv vagy.

2016. szept. 25. 20:25
 3/25 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező, nagyon sokszor fordult ez már elő nőkkel. A szerető helyzet csak annak jó mindig, aki kezdeményezi, főleg a házas hűtlen férfinak. Akkor voltaképpen csak annyi történik, hogy a fiatalos, szenvedélyes energiáidat szívja el, ez kell neki csak, akár szexben is, ezt meg kell érteni és nem belemenni ilyen helyzetekbe, még csak beszélni sem szabad ilyen szándékú férfiakkal.
2016. szept. 25. 20:27
 4/25 anonim ***** válasza:
60%
Tanulj belőle, és máskor ne hidd el az ígérgetéseket.
2016. szept. 25. 20:27
 5/25 anonim ***** válasza:
én pont most jártam igy
2016. szept. 25. 20:33
 6/25 A kérdező kommentje:
mennyit tartott a kapcsolat
2016. szept. 25. 20:34
 7/25 anonim ***** válasza:
80%

Két hónapig. Akkor rákérdeztem, hogy ugye rosszul élnek és nincs szex sem :D közölte velem enyhe zavarban, hogy dehogynem, és neki mindig volt és lesz is plusz nője és otthon is heti többszöri szex.

Pár nap múlva összeszedtem magam annyira, hogy egy sziával, magyarázat nélkül kilépjek az életéből, nem volt könnyű.

2016. szept. 25. 20:36
 8/25 anonim ***** válasza:
kb, 1,5 év
2016. szept. 25. 20:36
 9/25 A kérdező kommentje:
nekem is masfel ev :(
2016. szept. 25. 20:41
 10/25 A kérdező kommentje:
zgy nez ki az ilyen jellegu kapcsolatoknak mind az a vege hogy a harmadik marad egyedul a fajdalmaval...
2016. szept. 25. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!