Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Január óta együtt vagyok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Január óta együtt vagyok egy lánnyal, szakítás nagyon durva lenne?

Figyelt kérdés
26 évesen nem igazán kellene kisérletezgetni? :(
2016. szept. 25. 19:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

te még mindig a titoknál ragadtál le? :D de gáz, én már rég túl léptem rajta és a motivációs, önfejlesztő dolgokat próbálnám a fejedbe vésni, de hát hiába, mert te csak a titoknál ragadtál le :D

a békés harcos útja erről is szól

hiába mondanék én neked további embereket, filmeket, te továbbra is csak a titoknál ragadnál le

az értelmi szinted is megragadt egy bizonyos szintél, ebből is látszik

bye-bye

2016. szept. 25. 20:37
 22/28 anonim ***** válasza:
72%
Ha nem jó az életed akkor VÁLTOZTASS! Új ismeretség, sport, hobbi! Lépj ki a komfortzónádból, és csinálj olyat amiben jó vagy, ami önbizalmat ad! Ismerek olyan pasikat akik külsőre nem igazán jönnek be, de olyan dumájuk van, hogy az mindent visz! Én is hiszek a Titokban, de nem csak ekörül forog az életem! Szóval fiatal vagy még
2016. szept. 25. 21:26
 23/28 anonim ***** válasza:

ahhoz hogy rossz kapcsolatban élj! Lépj!

Ez lemaradt, bocsi!

26/N

2016. szept. 25. 21:31
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Húú barátom!Ha mind a ketten csak beéritek egymással,elviselitek egymást mert féltek az egyedülléttől az se sokkal jobb de ha ő szívvel benne van ebben a kapcsolatban és kicsit is tiszteled a lányt akkor nem csapod be,alázod meg minden gondolatoddal és tetteddel hanem hagyod,hogy találjon valakit akivel boldog lehet. Az igazi tragédia az lenne ha nem szakítanátok és mérgeznéd őt tovább.
2016. szept. 25. 21:46
 25/28 A kérdező kommentje:

jó jó de miért szerelmes belém?

komolyan mondom a lányok csak szerelmesek, nekik ez a fontos...a pasi személye igazából nem is.

2016. szept. 25. 21:48
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Te tényleg h..lye vagy és gőzöd sincs hogy mi a szerelem!

A szerelem egy olyan érzés amit akkor érzünk ha a párunk mind belsőleg és külsőleg képes megfogni minket.

A gyengébbek kedvéért hangsúlyozom hogy ebben a személyiségnek is jelentős szerepe van!!!

2016. szept. 25. 22:07
 27/28 anonim ***** válasza:
Tehát fontos maga a személy jelenléte is fizikálisan!
2016. szept. 25. 22:08
 28/28 anonim ***** válasza:

En tudom, hogy milyen az, mikor tojik rad a masik nem, es milyen nehez egyaltalan suoba allni veluk, meg is azt mondom hogy szanalmas vagy. Szedd ossze magad.

A baratnod jobbat erdemel nalad, ne vesztegesd az idejet, soha nem fogja visszakapni!

2016. szept. 26. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!