Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Január óta együtt vagyok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Január óta együtt vagyok egy lánnyal, szakítás nagyon durva lenne?

Figyelt kérdés
26 évesen nem igazán kellene kisérletezgetni? :(
2016. szept. 25. 19:27
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

elárulok neked valamit kérdező, de szerintem nagy titkot nem mondok ezzel neked:

1. hasonló a hasonlót vonzza, zsák a foltját mindig megtalálja

2. mindenki megküzd az életben a céljaiért!

3. a külső és a belső együtt alkot egy egészet (te is mind a két szemeddel látsz, ha az egyikre vak lennél az csak fél te lennél)

4. ajánlom megnézni a titkok című filmet, abból sok mindenre rá fogsz jönni, ami a hozzáállásodat is illeti

5. és neked milyen a tested? teszel azért, hogy jól nézzél ki? pl. ha jó testű nőt akarsz, aki nyilván sportosan ad magára, akkor jó lenne, ha te is sportolnál!

2016. szept. 25. 20:04
 12/28 A kérdező kommentje:

a számomra jó testű nők egyszerüen csak vékony alkatúnak SZÜLETTEK

nem sportolnak, csak ilyenek

a titok c film ? ? ? ? nem kommentálom a titok c. filmben hivő embereket.

2016. szept. 25. 20:07
 13/28 anonim ***** válasza:
mégis az én életem a happy és a tiéd a sz..r, szóval erről csak ennyit! :)
2016. szept. 25. 20:11
 14/28 A kérdező kommentje:

a titok-ban hivő emberek burokban élnek, aztán azon belül elvannak és ugy tünik, hogy minden müködik

de az igazi fejlődés csak kinok utján valósulhat meg.

2016. szept. 25. 20:13
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

tévedsz, az igazi fejlődés nemcsak kínok után jön meg, hanem így néz ki:

1. magadba vetett hit

2. a célodba vetett hit

3. mindent elkövetsz, hogy a célodat elérd

4. ha pofont kapsz, akkor felállsz

5. kitartasz és küzdesz míg el nem éred a célodat!

ha nincs hited magadban és a célodban, akkor miért is küzdesz?

2016. szept. 25. 20:17
 16/28 A kérdező kommentje:

akik a TITOK c. márka értékesitéséből lettek gazdagok azok GARANTÁLTAN nem a TITOK-ból lettek gazdagok :D

Ez pont olyan, amikor a mindenféle humbuk fogyasztó gépek és készitményeket reklámozzák, de egy embert sem tudnak felmutatni, aki tényleg ezekkel ért el olyan eredményeket, mint amit igérnek.

Vagy a rengeteg önvédelmi teknika, ami mindenre megtanit, csak harcolni nem.

2016. szept. 25. 20:20
 17/28 anonim ***** válasza:
ui.: ha a titkot butaságnak gondolod, akkor nézd meg a békés harcos útja című filmet!
2016. szept. 25. 20:21
 18/28 A kérdező kommentje:
nem tudom, én inkább maradok az unalmas életrajzi könyveknél.
2016. szept. 25. 20:25
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

"az unalmas életrajzi könyvek"-ből nem lehet motivációt és erőt meríteni az élethez, ezek nem teszik jobbá a te életedet

de te tudod, vagy nem, a te életed, azt csinálsz, amit akarsz, a felelősség is a tiéd :)

2016. szept. 25. 20:27
 20/28 A kérdező kommentje:

ja értem, ahelyett, hogy utánozná az ember a sikeres embereket, ahelyett inkább egy sikeres ember által kitalált koholmány szerint él :D

TITOK :D :D

aki a titok-ból meggazdagodott, nem a titok szerint élt :D

de ugy gondolom nem esik le a tantusz...

2016. szept. 25. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!