Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Féltékennyé tettem a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékennyé tettem a volt barátnőm, és most vissza akar jönni, visszafogadjam?

Figyelt kérdés
1 hónapja szakított velem, nagyon magam alatt voltam, de tudtam, hogy mi a gyenge pontja: nem tudná elviselni, ha nekem lenne más. Ezt szem előtt tartva készítettem egy lány profilt, amivel bejelöltem saját magamat, és napokon át gyártottam a beszélgetéseket. Közben exem megkeresett, hogy elvinné tőlem a maradék holmiját. Eljött, én direkt kint hagytam az íróasztalomon a telefont, amíg ő pakol, és lementem a konyhába, ahol a tabletemről írtam magamnak a kamu lány nevében. Megnézte, mert megjelent a "látta" felirat. 10 perc múlva visszatértem a szobába, és azt láttam, hogy zokog, és csak annyit hajtogatott, hogy ő igazából megbánta, hogy dobott. Én annyit mondtam, hogy jól elbeszélgetek ezzel a lánnyal, és időre van szükségem (csak hogy húzzam kicsit az agyát). Szerintetek jó ötlet visszafogadni, vagy lépjek inkább tovább?

2016. szept. 6. 15:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
9-es. Bocs, de nem is ismered az illetot akkor , higy mersz igy veszelni?? Foggalmadsincs miert tavolodott el..attol meg szeretheti. Hogyha labilis akk szamodra egyertelmu, hogy droton kell rangatni? Milyen ember vagy mar ne haragudj??? Ismered a kerdezot?? Az normalis , hogy igy akarja cissza huzni a lanyt a helyett, hogy elgondolkodna mi volt a rossz a kapcsolatba?? Sztem eleg jellemtelen eppenseggel ez a viselkedes...! Tudod mit kerdezo? Inkabb hagyd a fenebe...lehet talal majd neki valot.
2016. szept. 7. 07:44
 12/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, elmondom neked, hogy én minden erőmmel azon voltam a szakítás előtt, hogy megbeszéljük a dolgokat és rendbe tegyük a kapcsolatot. Ő viszont már nem akarta folytatni, fontosabb volt neki a barátnőzés meg minden más.
2016. szept. 7. 13:37
 13/13 anonim ***** válasza:
utolso vagyok. Szerintem akkor is hagyd a francba. Egyszer nem sikerult maskor se fog, ha most pillanatnyilag azt hiszi akar teged kesobb i ra jon majd, higy meg elni akar nem csak egy pasit es mas semmit
2016. szept. 7. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!