Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet szakítani úgy, hogy az illető utána tutira békén hagyjon?
Szakítani szeretnék a pasimmal, ezt már eldöntöttem, viszont szeretném ezt normálisan, korrekt módon intézni, és lehetőleg úgy, hogy ne zaklasson utána.
Sajnos kiderült, hogy eléggé labilis személyiség, és nem szeretném, ha valamivel is fenyegetőzne, esetleg bántana.
Mit tanácsoltok? Köszi előre is.
Teljesen mindegy, hogyan mondod meg neki, mindenkinek ilyen egy dolog esik csak le, egyetlen dolgot ért meg az egészből.... Hogy vége.
Az már más kérdés, hogy ezt ki hogyan kezeli.
Akkor kellett volna a kérdés, mikor még nem jártál vele. Már mint, hogy járjál-é egy vadbarommal.
Hogy lehetne tanácsot adni, ha semmit nem tudunk.
Igen, voltak nagyon szép időszakok, de az már a múlt.
Szerintem sejtheti, hogy valami nem okés, de tenni nem tud/nem akar ellene. Pedig sokszor jeleztem, hogy így nem jó, és kértem, hogy változtasson. Már szabadulnék nagyon.
Szerintem nincs mire várnod, szakíts vele egyszerűen.
Gondolom nincs gyereked, vagy mellette férjed, hogy nagyon árthatna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!