Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után találkozás? (többi lent)
Sziasztok!
Majdnem 1 évig voltunk együtt a párommal, aki szakított velem 2 hete. Eléggé hirtelen jött a dolog, nem is nagyon tudtam mit reagálni rá.. Az egész péntekről-szombatra való éjjel történt. Pénteken még minden rendben volt.
Neki eddig is elég sok munkája volt, ami azt jelenti, hogy reggel 6-7 óra körül ment, este 20-22 óra körül ért haza. Júniusban kapott egy ajánlatot/szerződést a munkahelyén, ami az eddiginél is több munkával jár. Ami azt jelenti, hogy most már hétvégén sem fog ráérni, maximum 3-4 havonta - jobbik esetben. Nem éltünk együtt, nem egy városban lakunk, de nincs nagy táv a 2 város között (35km).
A szakítás indoka legfőképp ez volt; hogy már annyi ideje sem lesz, mint eddig, és fizikailag sem lesz ereje ahhoz, hogy eljöjjön, és azt nem akarja, hogy ilyen ritkán tudjunk csak találkozni. Ő egy nyugodt ember, és néha volt vitánk amiatt, hogy mégsem tudtunk találkozni. Munkahelyen egyik napról/egyik percre változhat a program.
Lehet, hogy nem kellett volna, de pár nappal ezelőtt ráírtam, hogy szeretnék vele beszélni. Nem üzengetőn, nem telefonon, hanem személyesen. Azt mondta, hogy szerinte nincs sok értelme, mert nem fog változni a helyzet, nem lesz több ideje.
Viszont azt is mondta még a kapcsolatunk alatt, hogy fontos vagyok neki, és ragaszkodik hozzám. Ezért nem értem az egészet, hogy ha valaki így érez a másik iránt, akkor hogyan lehet az, hogy egy munkahely miatt kell elválnunk?
Egyébként belement a találkozásba. Ezt sem értem. Mint írtam, szerinte nincs értelme.. Akkor miért hajlandó mégis találkozni? Nem akarok álmokat szövögetni, csak egyszerűen nem értem ezt az egészet.
Rengeteg a "miért" a fejemben.
30/N
Ahol házasság van, gyerek(ek), ott azért nagyobb az összetartás - normális esetben.
Nevezd futásnak, nem zaklattam, nem kerestem, de nem tudom így magamban lezárni a dolgot (ha le kell). Ezért egyszer írtam neki, ő felhívott. Ennyi történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!