Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után találkozás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után találkozás? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Majdnem 1 évig voltunk együtt a párommal, aki szakított velem 2 hete. Eléggé hirtelen jött a dolog, nem is nagyon tudtam mit reagálni rá.. Az egész péntekről-szombatra való éjjel történt. Pénteken még minden rendben volt.

Neki eddig is elég sok munkája volt, ami azt jelenti, hogy reggel 6-7 óra körül ment, este 20-22 óra körül ért haza. Júniusban kapott egy ajánlatot/szerződést a munkahelyén, ami az eddiginél is több munkával jár. Ami azt jelenti, hogy most már hétvégén sem fog ráérni, maximum 3-4 havonta - jobbik esetben. Nem éltünk együtt, nem egy városban lakunk, de nincs nagy táv a 2 város között (35km).

A szakítás indoka legfőképp ez volt; hogy már annyi ideje sem lesz, mint eddig, és fizikailag sem lesz ereje ahhoz, hogy eljöjjön, és azt nem akarja, hogy ilyen ritkán tudjunk csak találkozni. Ő egy nyugodt ember, és néha volt vitánk amiatt, hogy mégsem tudtunk találkozni. Munkahelyen egyik napról/egyik percre változhat a program.

Lehet, hogy nem kellett volna, de pár nappal ezelőtt ráírtam, hogy szeretnék vele beszélni. Nem üzengetőn, nem telefonon, hanem személyesen. Azt mondta, hogy szerinte nincs sok értelme, mert nem fog változni a helyzet, nem lesz több ideje.

Viszont azt is mondta még a kapcsolatunk alatt, hogy fontos vagyok neki, és ragaszkodik hozzám. Ezért nem értem az egészet, hogy ha valaki így érez a másik iránt, akkor hogyan lehet az, hogy egy munkahely miatt kell elválnunk?

Egyébként belement a találkozásba. Ezt sem értem. Mint írtam, szerinte nincs értelme.. Akkor miért hajlandó mégis találkozni? Nem akarok álmokat szövögetni, csak egyszerűen nem értem ezt az egészet.

Rengeteg a "miért" a fejemben.

30/N

2016. júl. 30. 20:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem gondoltál arra hogy meg akarja veled beszélni a dolgokat?
2016. júl. 30. 20:57
 2/11 anonim ***** válasza:
Miert nem költöztök ossze Ennyi idosen?
2016. júl. 30. 20:59
 3/11 A kérdező kommentje:
De hát azt mondta, hogy szerinte semmi értelme, mert ez nem fog változni. Nem lesz több ideje. A szerződés miatt ez még 2 évig biztosan így is lesz.
2016. júl. 30. 21:00
 4/11 A kérdező kommentje:
Az összeköltözésről csak nagyon futólag volt szó. Kb. 1 mondatban. Épp ezért szeretnék vele beszélni, hogy találhatnánk megoldást erre.
2016. júl. 30. 21:01
 5/11 anonim ***** válasza:
30 évesen mar siman osszekoltozhetnetek :) remelem minden rendben lesz.
2016. júl. 30. 21:03
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen, én 30 vagyok, ő pedig 35. Én még nem éltem együtt senkivel, és nem is akartam. Ő az első, akivel el tudtam/tudnám képzelni. De szerinte akkor sem lenne jobb, ha a szomszéd lakásban laknék, mert akkor is keveset lehetnénk együtt. Nem értem.. Mások is vannak ilyen helyzetben, de ez nyilván nem örökre marad így. Mármint a munkahelyén.
2016. júl. 30. 21:05
 7/11 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen lehetne több eszed is. Ő szakított, elnézi hogy te fuss utána, ezzel hülyét csinál belőled. A családalapítás (gyerekkel vagy nélküle, de főleg gyerekkel) még a legjobb kapcsolatot is próbára teszi. Mi lesz majd akkor? Elmondom: Nagyon fogsz sírni. Aki nem tesz bele 110% - ot már most, az később csak rosszabb lesz. Az én férjem is kb. ennyit dolgozik, mégsem jutott eszébe emiatt szakítani. Összekovácsolt a házasság és a gyerekek, de legalább kétszer nehezebb is minden és ha nem lenne az összetartás, már ezerszer elválhattunk volna a szorított napok miatt.
2016. júl. 30. 21:09
 8/11 A kérdező kommentje:
Ezért akarom tisztázni a dolgokat. És elmondani azt, amit én szeretnék. A te párodnak a kapcsolat eleje óta ilyen munkája van?
2016. júl. 30. 21:12
 9/11 A kérdező kommentje:

Ahol házasság van, gyerek(ek), ott azért nagyobb az összetartás - normális esetben.

Nevezd futásnak, nem zaklattam, nem kerestem, de nem tudom így magamban lezárni a dolgot (ha le kell). Ezért egyszer írtam neki, ő felhívott. Ennyi történt.

2016. júl. 30. 21:14
 10/11 anonim ***** válasza:
Az én férjemnek nem a kapcsolat eleje óta van ilyen munkája. Pont életünk legnehezebb időszakában jött: építkezés, babavárás. Minden egyszerre sikeredett. De megoldottuk és ez sosem fog közénk állni. Én a leírásodból úgy érzem hogy futsz, bár ezt csak te tudhatod, egy pár soros leírás messze kevés két ember vagy egy kapcsolat kiismeréséhez. Én akkor is azt mondom, hogy ha olyan férfi lenne akiért megéri erőlködnöd, akkor eszébe sem jutott volna a szakítás. Hatalmas nehézségek vannak az életben, így nem lehet hozzáállni. Most kell szűrni az elején, mert később már nagyon pórul járhatsz. Tudom hogy könnyű mondani, de fiatalon, gyerekek nélkül még fényévekkel könnyebb újra kezdeni. Ne hidd hogy gyerekekkel nagyobb az összetartás. Ahhoz is csak az a két ember van, akik előtte voltak, csak egy sokkal nagyobb és nehezebb feladattal. Az összetartás egy döntés és kemény akarat. Akinek már most nincs, abban később sem lehet megbízni, amikor sokkal nehezebb lesz - szerintem. Én a helyedben jobban átgondolnám. Neki kellett volna megkeresnie miután rendbe tette a dolgait. Ha pedig nem teszi, nem veszítettél semmit.
2016. júl. 30. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!