Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem törli le Facebookrol? Annyira zavaró.
A volt barátommal már elég régen,májusban szakítottunk. Én kb. Mindent letöröltem amihez neki köze volt,jelölések,közös képek bejegyzések stb.
Erre látom,hogy ő a közös képeken kívül mindent otthagyott,azokat is amin én vagyok,vagy a bejegyzéseim ...csak a prof és a boritó kép más ,egy külső valaki számára (vagy aki nem ismer minket eléggé) olyan lehet mintha nem is szakítottunk volna . Csak szerintem fura dolog ez ? Mi lehet az oka? Engem zavar ,de ha szólnék patália lenne csak.
Ezt nem írtad, nem tudhattam. Leírtam egy olyan opciót, amit előttem még nem válaszoltak, nem értem, hogy miért kellett lepontozni.. te kérdezted az okát, információ hiányában erre is lehet gondolni.
Én akkor sem foglalkoznék minden apró kis bejegyzéssel. Közös múltunk van, az emlékezetemből sem törlöm ki a közös éveket... Attól, hogy vége van egy kapcsolatnak, voltak boldog szakaszai is, amire az ember szívesen emlékszik (idővel). Képeket természetesen én is leszedném, de nem stresszelnék rá, ha barátom fent hagyná. Ő dolga, nem érdekelne különösképpen. Akikkel valóban tartod a kapcsolatot, azok tudják, hogy mi a helyzet, a többiek meg nem érdekesek.
Szóval szerintem sem kéne ezzel sokat foglalkoznod, ha nem akarsz veszekedni vele. Vagy ha annyira zavar, mondjad neki, mert nem lesz változás részéről.
az exem meg betette a közös képeinket/képeimet egy albumba, ahol az előző barátnőjét is "tárolta", képzelheted... most nem tudom, megvan-e az az album, mert miután kértem, hogy pucoljon le a fb-járól minden formában, törölt az ismerősei közül, így nem látok sokat belőle (a közös ismerősöket meg nem nyaggatom ilyesmivel).
a legszebb, hogy mindketten 30 felettiek vagyunk:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!