Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » SOS! A pasim kidobott mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! A pasim kidobott mert veszekedtunk hogy a baratjaval koltozott ossze es allandoan vele akar lenni. Kiszeretett belolem de en imadom azt mondta hagyjam beken es soha ne irjak neki?

Figyelt kérdés
20 nap mulva lesz egy esemeny ahol ott lesz es ezert en is. 15 nap alatt 15 kilo narancs-tojas dieta visszahodithatom? Ha uj kulsovel lat? Plusz hajvagas pici, es edzek hogy feldobjam a kulsom. Van esely hogy ujra belem szeret? 7 hete szakitottunk 16l/20 elore koszonom a valaszokat!!!
2016. júl. 29. 20:58
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
?
2016. júl. 29. 21:55
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ritkán mondok ilyet, de te egy címeres ökör vagy kérdező. :D
2016. júl. 29. 21:58
 13/19 rrrrrreennnnn ***** válasza:
És a 12-es még finoman is fogalmazott.
2016. júl. 29. 22:10
 14/19 Költőnő? ***** válasza:
Tipli a tinibe.
2016. júl. 29. 22:36
 15/19 Blade Bone ***** válasza:
Hát ha így áll a helyzet akkor én megértelek. Amúgy sem sokat találkoztatok, így viszont még annyit sem. De hát egy 20 éves srácnak szerintem bármit mondhatsz, ő már inkább élne a nagyvilágba... te viszont még korlátolt vagy. És hát nincs mit szépíteni, lepattintott, én nem törődnék vele a helyedben.
2016. júl. 29. 23:14
 16/19 anonim ***** válasza:

15 nap alatt mit szeretnél?? :D

Persze kezdd el, de csak magad miatt, és ne hagy abba az edzést!

Amúgy megmondta, hogy SOHA! Tehét ne keresd, mert ennek vége! Ne álltasd magad, tovább kell lépned...

:)

2016. júl. 29. 23:27
 17/19 anonim ***** válasza:
15 nap alatt 15 kiló? Ezt te sem gondolhatod komolyan :D még 2 hónapra is necces. Mozgással meg helyes táplálkozással kell fogyni nem ilyen blikkes szarok alapján. Amúgy nem a külső miatt szakított, a diéta nem sokat vet a latba! Szerintem kicsit kapd össze magad addig meg ne mutatkozz előtte
2016. júl. 29. 23:39
 18/19 anonim válasza:
Hát szerintem a barátod azért szeetett ki belőled mert jobban szereti ha őt rakják se.be
2016. aug. 3. 19:14
 19/19 anonim ***** válasza:
Igen a barátod köcsög. :)
2017. dec. 4. 04:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!