Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Férfiak! Szakítanátok ezért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Szakítanátok ezért egy nővel?

Figyelt kérdés
Szép nő vagyok, rendes, aranyos, ügyes,okos. Egy probléma van velem. Van egy visszatérő, gyógyíthatatlan bőrbetegségem ami előjön néha és egy hétig is eltart. Tüneti kezelés oldható csak meg de az se mindig mert nem szedhetek életem végéig antibiotikumokat. Viszont nagyon sok mindent megteszek annak érdekében hogy jobban legyek. Viszont teljesen elveszi az önbizalmam. Azt érzem hogy emiatt ment tönkre a legutolsó párkapcsolatom is, vagyis tett rá utaló jeleket hogy csúnya vagy. Azóta ismerkedni sem merek. Nagyon sokat sírok és kivagyok emiatt hogy miért pont nálam van ez, miért nem tudok én is normális életet élni emiatt a probléma miatt. Nem akarom hogy így lássanak, ezt az oldalamat.:(

2016. júl. 26. 23:49
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Anyámnak is van. Apámnak a katonaság óta körömgombája van, konkrétan darabokban jön le a lábkörme. 27 éve vannak együtt. Nekem visszatérő ekcémám van, tisztítószer, mos(ogat)ószer, gyakoribb kézmosás is előhozza. Mikor abbahagytam a fogamzásgátlót, akkora ragyák jöttek rám, mint a hüvelykujjam körme, pirosak és gyulladtak. Hét hónapig szedtem rá gyógyszert, amitől olyan vékony lett a bőröm, hogy ha csak végighúztam rajta a körmöm, szó szerint levakartam. Három éve van párom, már akkor is ismertük egymást. Exem is rosaceás egyébként.

Senki sem tökéletes, nálad nagyobb problémákkal küzdő emberek is találnak párt maguknak. Nem lesz ezzel gond, csak normális pasit kell találni, és előre szólj, mert ha egyszer csak megleped ragyás fejjel, szegény még lesokkol, és az nem tenne jót az önbizalmadnak. Egyébként gondolom mondták a vörös húsok, alkohol, szauna, fűszeres és csípős kaják stb. kerülését, én még tudom ajánlani anyukám krémjét, Bioderma Sensibio BB krém, kifejezetten bőrpirosodásra hajlamosaknak és rosaceásoknak készült, 30-as fényvédővel. Gyógyszertárban kapható. Szépen, de lágyan fed, persze a duzzanatokat nem lohasztja le, de legalább a színed átlagos lesz. Van hasonló La Roche Posay is, ha jól tudom. Aki meg nem fogad el, azzal nem érdemes foglalkozni.

2016. júl. 27. 01:55
 22/28 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ha valakinek tényleg tetszel, szeret, akkor nem fogja zavarni. Egy ismerősömnek övsömöre van, az egész dereka tele van csúnya kiütésekkel, ő is hasonlóan félt, mint te, nem mert összejönni senkivel emiatt, ráadásul hiába kezelte bármivel semmi sem segített. Végül talált egy férfit, akit egyáltalán ne zavar az övsömöre, így fogadja el ahogy van.

Egy másik példa rólam: Tavasszal életemben először herpeszem lett, először nem tudtam, hogy pontosan mi ez, a környezetemben még senkinek sem volt. Sajnos mikor kiderült, hogy herpesz már elég csúnya volt, a gyógyszertárba se mertem elmenni (plusz azt olvastam, hogy az ott kapható krémeket a tünetek megjelenésekor kell elkezdeni használni), így a neten található házi praktikákat kezdtem el használni úgy, mint a fokhagyma, ecet, stb. Sajnos ettől a herpesz totálisan kiterjedt az egész felső ajkamra és a szám fölé, majd később még az alsóra is és gennyedzett az egész, olyan látvány lett a sok házi praktikától, mintha lerohadt volna a szám , alig mertem tükörbe nézni. A párom ettől függetlenül nem ábrándult ki belőlem, nagyon féltem, hogy mi fog szólni, ha meglát, de végül nagyon rendes volt. Mivel nem akartam kimenni az utcára 1 hét után sem, akart nekem hozni herpesztapaszt, de mivel akkora volt a herpesz (gennyedző seb már), hogy körülményes és fájdalmas lett volna lefedni, ő mégis rávett, hogy legalább kimozdulásképp menjek el vele sétálni. Volt aki furán megbámult, de azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele.

Ezenkívül nyáron a tenyeremen és a talpamon piros foltok jelennek meg a melegtől, majd később ha lehűl az idő elkezd erőteljesen lehámlani a korábban kipirosodott bőr. Ezt is elmondtam neki, nem igazán érdekelte.

Szóval ha találsz olyat, aki tényleg szeret és normális az normálisan fog hozzád állni és nem fogja zavarni a szépséghibád, mert senki sem tökéletes.

2016. júl. 27. 02:20
 23/28 anonim ***** válasza:

Pont, hogy nem kellene stresszelned, szoronganod. -Ugyan is ez ennek a bőrproblémának a melegágya, egészséges életmód, sport, nyugalom,

.Teljesen szinte tünetmentessé tehető.

2016. júl. 27. 02:27
 24/28 anonim ***** válasza:

Na és?

Nekem férfi létemre ekcémám van, eniatt a lábam és a kezem viszket.

2016. júl. 27. 02:46
 25/28 anonim ***** válasza:

azt hittem már valami durva dologról lesz szó...

am meg nem értem ez miért akkora hátrány...volt barátnőm ekcémás volt, testén több helyen voltak ekcémás foltok állandóan kb...kenegette enyhült, elmúlt, jött a következő...

neked meg csak néha jön elő...

am meg ha belsőre minden klappol szerintem nem ez fogja keresztbe vágni a kapcsolatot...főleg, ha előre közlöd, hogy ilyen problémád van...

23F

2016. júl. 27. 07:41
 26/28 anonim ***** válasza:
Nekem nem lenne akadály. Főleg mert én egészségesen se vagyok szebb.
2016. júl. 27. 08:45
 27/28 anonim ***** válasza:
91%

Aki ilyenért elhagy, az jobb is, ha megy ... Milyen köcsög férfi társaim vannak ...

Ha érdekel ilyesmi sztori, akkor írj rám, nem akarom ide kiírni, mert felismerhető lenne benne a főszereplő.

2016. júl. 27. 09:19
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
32 éves három gyerekes édesanya vagyok boldog házasságban durván rosaceas bőrrel. Nekem a doki azt mondta, hogy ez nem betegség, ez egy állapot. Enyhíteni lehet, eltüntetni sajnos nem. Lézeres kezeléssel kezelhető ez hosszabb távon hogy ne mindig gyógyszert kelljen szedni. Keress fel egy magán bőrgyógyász kozmetológust, hátha tud segíteni. Hidd el nem a rosaceán fog múlni a szerelmi életed!!!!
2016. júl. 27. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!