Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Férfiak! Szakítanátok ezért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Szakítanátok ezért egy nővel?

Figyelt kérdés
Szép nő vagyok, rendes, aranyos, ügyes,okos. Egy probléma van velem. Van egy visszatérő, gyógyíthatatlan bőrbetegségem ami előjön néha és egy hétig is eltart. Tüneti kezelés oldható csak meg de az se mindig mert nem szedhetek életem végéig antibiotikumokat. Viszont nagyon sok mindent megteszek annak érdekében hogy jobban legyek. Viszont teljesen elveszi az önbizalmam. Azt érzem hogy emiatt ment tönkre a legutolsó párkapcsolatom is, vagyis tett rá utaló jeleket hogy csúnya vagy. Azóta ismerkedni sem merek. Nagyon sokat sírok és kivagyok emiatt hogy miért pont nálam van ez, miért nem tudok én is normális életet élni emiatt a probléma miatt. Nem akarom hogy így lássanak, ezt az oldalamat.:(

2016. júl. 26. 23:49
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
49%
Orvosnál jártál már? Amúgy ha bejönnél nekem, ez nem okozna gondot. Segítenék neked megoldani, ha barátnő lennél. Bőrszíned milyen? Minél sötétebb a bőr, annál ritkább az előfordulási aránya. Leggyakoribb a skandinávoknál, amiért világos bőrűek. A bőrben lévő erek hibás beidegződése miatt alakul ki leggyakrabban. Örökletes leginkább. Családban volt ilyen? Fűszeres ételeket, koffeint, alkoholtartalmú italokat kezdésnek kerüld el!
2016. júl. 27. 00:10
 12/28 A kérdező kommentje:
Nem gyógyítható. Tünetmentessé tehető csak.
2016. júl. 27. 00:10
 13/28 anonim ***** válasza:

De kis hülye vagy te :)

Ismerem a betegséget, nem valami szép, ráadásul egy jobb dugás vagy a közvetlen napfény is kiválthatja, de ha emiatt kettyózól be és leszel sárkánnyá, akkor te egy hülye vagy.

2016. júl. 27. 00:11
 14/28 A kérdező kommentje:
Eléggé világos bőrű vagyok. Jártam orvosnál. Antibiotikumokat szedek és kenem a bőrömet is. Nyáron magas faktorú naptejeket használok.
2016. júl. 27. 00:12
 15/28 anonim ***** válasza:

Ó, nekem rosszabb a bőrhelyzetem, mert nem tűnik el, max elhalványodik talán talán :D szóval emiatt abszolút nem szakítanék, sőt, talán még a sorsközösség miatt még jobban összekapcsolódhatnánk.

Már persze ha nem vagyok számodra is túl csúnya :D

24/F

2016. júl. 27. 00:13
 16/28 A kérdező kommentje:
Mivel nem téged bántottak meg és csúnyáztak le ezért légyszíves ne butázz le. Egy nőnek elég ennyi is hogy elvegyék az önbizalmát, főleg hogy emiatt a dolog miatt nincs magával megelégedve. Addig amíg nem élsz át ilyet, ne ítélkezz a másik felett!!
2016. júl. 27. 00:15
 17/28 anonim ***** válasza:
62%
Aki olyan miatt cikiz valakit, rondázza le, tartja csúnyának, amiről a másik nem tehet, az egy gyökér ember. És gyökerekkel pedig nem kell foglalkozni!
2016. júl. 27. 00:17
 18/28 anonim ***** válasza:

Hát képzeld el, hogy a legkedvesebb exem is rozáceás.

Ő is kétségbeesett volt, amire a válaszom az lett, hogy kegyetlenül megdugtam és többé nem volt önbizalomhiánya.

Sőt, magam vettem neki krémeket, amiért hálás volt, de főleg az segített, hogy számomra nem lett kicsit sem kevésbé vonzó.

2016. júl. 27. 00:19
 19/28 A kérdező kommentje:
Örülök neki hogy te máshogy álltál a dolgokhoz. :)
2016. júl. 27. 00:23
 20/28 anonim ***** válasza:

Erősen kétlem, h én volnék a differencia. Sztem te nem tudod még elfogadni ezt és így nem vagy hajlandó észrevenni, ha más meg elfogadott így.

Ez messze nem olyan vészes, mintha mondjuk férfiként alacsony lennél.

Ez csak egy kuriózum, egy kicsike jellegzetességed, nem is bajod.

2016. júl. 27. 00:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!