Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Azt hittem megtaláltam az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hittem megtaláltam az Igazit, de mégsem. Hogy adjam tudtára?

Figyelt kérdés

3-4 éve nagyon jóba lettem Vele, addig is ismertem (kb10éve), de ekkor kezdtem el leginkább felfigyelni rá,mint nőre. A kapcsolatunk addig legjobb baráti volt. Nagyon szimpatikus a stílusa,okos ,intelligens nő,abszolút kiegészítjük egymást. Viszont mivel nekem a vékony lányok,hangsúlyozom,a kifejezetten vékony lányok tetszenek, ezért erősen vacillálok,mert ő nem az. Mostanában tűnt csak fel ez a szépséghiba,mióta egyre többször érintkezünk testileg. Addig nem zavart,de hiányzik hogy szép,vékony párductestet fogják,ne pedig a hurkás hasát. Annyira nem dagadt,de ha ül,nagyon csúnyán előreesik a hasa. Kértem hogy tegyünk közösen ezellen, de megsértődött. Napi 15 percet tornázik,azt hiszi Ennyi elég. Nagyon szeret enni,és azt mondta a kedvenceiről nem mondana le,mert szerinte egy kis háj a hason nem olyan nagy baj. Pedig irtó undorító. Mit tegyek,hogy jobb belátásra bírjam? Az a gond,hogy ő belémszeretett,mert Megmondom őszintén elég határozottan a tudtára adtam,hogy vele szeretnék élni,de nem hiszem hogy nekem ez így működne,viszont oltári nagyot csalódna bennem,ha szakítanék vele. Több évet harcoltam érte, mert megmondta hogy sokan átverték,nem szeretne kapcsolatot. Viszont én küzdöttem amig el nem nyertem a szerelmét,és tudom hogy parasztság,de sajnos nekem ő így mégsem tetszik. Nálam fontos a testiség,soha egyetlen túlsúlyos barátnőm sem volt,sportolok én is keményen,megdolgozom a sportos testemért. MIT tehetnék? Mit csinálhatnék hogy ne bántsam meg? Szeretem, de nem kívánom így.

30N/38F

2016. júl. 4. 19:22
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Beszarok, hogy 170 cm és 71 kilóval neked kövér :D
2016. júl. 8. 18:50
 22/27 anonim ***** válasza:

Én még mindig úgy gondolom, hogy nem az volt a baj, hogy a kérdezőnek nem jön be az alkata, mert szerintem is fontos a külső és mindenkinek más jön be. Én nem hiszek abban, hogy csak a személyiséggel el lehet varázsolni egy másik embert.

Viszont én úgy látom, hogy a gond ott kezdődik, hogy ő tisztában volt azzal, hogy mi az ideálja és mégis szédítette ezt a nőt.

2016. júl. 8. 22:24
 23/27 anonim ***** válasza:
Akkor milyen indokkal?
2016. júl. 14. 13:43
 24/27 A kérdező kommentje:
Azzal az indokkal,hogy felkeltette egy nő az érdeklődésem. Mondtam nem vele van a baj,nem volt szivem megbántani. Sóhajtott egyet,és azt hiszem soha nem lesz nála sanszom többé. 😞
2016. júl. 15. 18:36
 25/27 anonim ***** válasza:
Baszkkkkki, 38 évesen a 13 éves lánykámnak volt párducteste...
2016. júl. 15. 18:48
 26/27 anonim ***** válasza:
Nem értem minek akarnál még sanszot nála, ha egyszer nem jön be neked. Tudod te egyáltalán mit akarsz?!
2016. júl. 15. 20:06
 27/27 A kérdező kommentje:
Kicsit bánom azért,mert rettentő jó személyisége van a Nőnek,ami baromira fog hiányozni. A sanszot ugy általában értettem. Szerintem mint barátot is elvesztettem.. De azért próbálok kis idő múlva közeledni. De nem kell félreérteni,nem párkapcsolatilag.
2016. júl. 15. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!