Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Azt hittem megtaláltam az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hittem megtaláltam az Igazit, de mégsem. Hogy adjam tudtára?

Figyelt kérdés

3-4 éve nagyon jóba lettem Vele, addig is ismertem (kb10éve), de ekkor kezdtem el leginkább felfigyelni rá,mint nőre. A kapcsolatunk addig legjobb baráti volt. Nagyon szimpatikus a stílusa,okos ,intelligens nő,abszolút kiegészítjük egymást. Viszont mivel nekem a vékony lányok,hangsúlyozom,a kifejezetten vékony lányok tetszenek, ezért erősen vacillálok,mert ő nem az. Mostanában tűnt csak fel ez a szépséghiba,mióta egyre többször érintkezünk testileg. Addig nem zavart,de hiányzik hogy szép,vékony párductestet fogják,ne pedig a hurkás hasát. Annyira nem dagadt,de ha ül,nagyon csúnyán előreesik a hasa. Kértem hogy tegyünk közösen ezellen, de megsértődött. Napi 15 percet tornázik,azt hiszi Ennyi elég. Nagyon szeret enni,és azt mondta a kedvenceiről nem mondana le,mert szerinte egy kis háj a hason nem olyan nagy baj. Pedig irtó undorító. Mit tegyek,hogy jobb belátásra bírjam? Az a gond,hogy ő belémszeretett,mert Megmondom őszintén elég határozottan a tudtára adtam,hogy vele szeretnék élni,de nem hiszem hogy nekem ez így működne,viszont oltári nagyot csalódna bennem,ha szakítanék vele. Több évet harcoltam érte, mert megmondta hogy sokan átverték,nem szeretne kapcsolatot. Viszont én küzdöttem amig el nem nyertem a szerelmét,és tudom hogy parasztság,de sajnos nekem ő így mégsem tetszik. Nálam fontos a testiség,soha egyetlen túlsúlyos barátnőm sem volt,sportolok én is keményen,megdolgozom a sportos testemért. MIT tehetnék? Mit csinálhatnék hogy ne bántsam meg? Szeretem, de nem kívánom így.

30N/38F

2016. júl. 4. 19:22
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
A közös edzés nem megoldható. Köszönöm a válaszokat!
2016. júl. 4. 20:43
 12/27 anonim ***** válasza:

Szerintem te főképp észérvek alapján döntötted el, hogy ez a nő kell neked. Tehát szereted, de nem vagy belé szerelmes. Attól tartok, mégha lefogyna a hasáról, akkor sem nyerhetné el a szerelmedet. Azt gondolom sajna nem tudsz hozzá vonzódni. Viszont két lehetőséged van: ha eddig agyban döntötted el, hogy ő kell, akkor ne a testiség legyen az első ezután sem, vagy legyenek fontosak számodra az érzelmek és a szex, de akkor viszont valószínű, hogy egy másik nőt kell keresned.

Lehetőleg gondold át az egész kapcsolatotokat és minél hamarabb tisztázd vele, ha szakítani akarsz. Egyébként nem tudod kíméletesen tudtára adni, mert mindenképpen bánkódni fog már a szakítás miatt is és valószínűleg úgy érzi majd, hogy megint átverték. Ebben azt hiszem valóban hibás vagy, mert te nem tudtad mit akarsz és ennek ellenére összejöttél vele. Szerintem gondolkodj el magadon és azon, hogy eddig miért nem találtad meg az "igazit".

2016. júl. 4. 21:50
 13/27 anonim ***** válasza:

Döbbenetes. 38 évesen, hogy lehet valaki ilyen felszínes.

És azt sem értem, hogy ez a lány, miért nem tud veled edzseni.

Én tuti nevettem volna egyet,és ezt mondtam volna, hogy edzzünk akkor együtt, vagy kértem volna, hogy mutasson DVD-t, videot. bármit a párom.

Ha én nőként szerelmes vagyok valakibe, akkor azért belefér ennyi változásra való hajlandóság.

De én azt hittem eddig, hogy ha egy férfi SZERELMES egy nőbe, akkor úgy szereti, ahogy van, és minden porcikája kedves neki.

2016. júl. 4. 22:25
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Túl felületes vagy, nem vagy belé szerelmes, nem kívánod igazán. Én sosem tudnék olyat írni a párom testéről hogy undorító. Igaza van hogy nem adja be a derekát. Ha önmagáért akarna változtatni,akkor megérteném, de csak azért hogy a te elvárásaidnak megfeleljen...

Szakíts vele. Ne félj fájdalmat okozni, mert jobb most egy rövidebb fájdalom,míg szembesül vele, milyen felületes vagy, mint egy keményebb egy már létező kapcsolatban.

Külön szemét dolog tőled hogy évekig harcoltál érte, bár megmondta, átverték nem szeretne komoly kapcsolatot. Majd jössz te és....átvered. Mert nem kívánod, de ezt eddig is tudtad. Menj, keress magadnak egy testileg és szellemileg hozzád illő partnert. És akkor még finom voltam.

2016. júl. 4. 22:36
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Te egy nagyra nőtt gyerek vagy, ugy viselkedsz mint a kisgyerek aki bármit megtesz azért, hogy megszerezze ami nem lehet az övé, de ha megszerezte, már nem is kell neki. Írtad, hogy sokáig küzdöttél érte, most belédszeretett most meg már nem kell neked. Ilyet csak egy tapló csinál, főleg, hogy irtad, hogy sokáig nem tudott bizni senkiben, na ezek után, ha szakitasz vele csak megerősíted benne ezt a bizalmatlanságot. Előbb kellett volna gondolkodnod, hogy nem is tetszik neked és nem a farkad után menni. Sajnálom szegényt, de mindenféleképpen szakits vele, mert jobbat érdemel nálad. Ha tudnád mennyire felbasz az ilyen, mert az ilyenek miatt bizalmatlanok a nők mint te, és ezért kell a férfiaknak sokkal többet küzdeni, hogy elnyerje a kiszemelt nő kegyeit. Bár nem értem, hogy 38 évesen, hogy lehet valaki ennyire gyerekes és felszínes. A hölgynek kívánom, hogy ne törjön össze annyira, hogy soha többet ne akarjon kapcsolatot hanem találja meg azt az embert aki megbecsüli. Te meg remélem tanulsz ebből és nem játszod el még pár nőnél ugyanezt. Megváltoztatni meg ne akard ha ő igy jól érzi magát. Ja és ne olyan indokkal szakíts vele, mert "kövér". Ha tudnád mennyire felbasztad az agyam.
2016. júl. 5. 08:02
 16/27 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék fájdalmat okozni neki. Semmiképpen. Szeretem ezt a nőt,nagyon is. De nekem fontos a test,értsétek meg. Nem gondoltam volna,hogy nem fogom így elfogadni. Nem tudthattam hogy ez lesz. Sajnálom őt nagyon,sőt... Soha nem kivánnék jobbat magamnak,de a teste sajnos nem tetszik . És pikpak változtathatna rajta,de ha nem akar,akkor nem tudom ráeröltetni. Köszi a válaszokat. Higyjétek el ez nem felszínesség hogy Ennyit számit valakinek a test.
2016. júl. 5. 22:16
 17/27 anonim ***** válasza:
hagyd ott, mert ha véletlen szülne, és a kötényhasa megmaradna ami tornával sem dolgozható le, mennél rögtön a sarokra a nőkhöz!
2016. júl. 6. 15:09
 18/27 anonim ***** válasza:
Egy nagy állat vagy hogyha emiatt elhagyod. Egy nagy állat! Én pont ellenkezőleg vagyok, mint te. 21 vagyok és duci csajok jönnek be NAGYON, de egy nagyon vékony csaj csajom van és idegesít, hogy vékony, bár én emiatt nem veszítem el, mert nincs még egy ilyen csaj mint ő. Te sem fogsz olyat találni és hasonlót sem. A szerelem meg 7 év után úgyis elromlik. A másik te sem vagy tökéletes. Lehet hogy ő sem szeret rajtad valamit, de nincs olyan szemét, hogy ennyiért basztasson.
2016. júl. 7. 19:57
 19/27 anonim ***** válasza:

"Higyjétek el ez nem felszínesség hogy Ennyit számit valakinek a test."

De igen, ezt hívjuk felszínességnek. Pontosan ezt. És ne tudd meg, mekkora sebet tudsz majd ezzel ütni rajta. Hogy nem fogadod el, hogy nem érezheti biztonságban magát melletted, mert azt kell majd figyelnie,elég jó-e. Ez vezet evési zavarokhoz. A terhesség alatt nem tud majd a babára koncentrálni, mert attól fog rettegni, csinos marad-e neked....hagyd el, jobbat érdemel.

2016. júl. 7. 20:14
 20/27 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Elhagytam. :( De nem ezzel az indokkal.
2016. júl. 8. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!