Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy minden párkapcsolatból 1 éven belül szakítás lesz?
Figyelt kérdés
2016. jún. 30. 23:30
2/13 anonim válasza:
Ellaposodnak és/vagy megjelenik valaki más a színen.
3/13 anonim válasza:
Ezért nem jövök össze senkivel, csak hogy legyen valakim. Persze, hiányzik a szex, a testiség, szeretet hiányos is vagyok, de nincs szükségem egy látszatkapcsolatra. Ha nekem valaha lesz párom, akkor őt egy életre választom. Nagyon sokat tanulok a környezetemben élők hibáiból.
4/13 anonim válasza:
Felszínes kapcsolatok. Nem a szépség az ami megtart.
23/F
6/13 anonim válasza:
Nem mindből, én ismerek több párt is akik régebb óta együtt vannak.
7/13 anonim válasza:
Miért lenne ez minden párkapcsolattal? A kérdésed már hamis feltevést állít.
8/13 anonim válasza:
Messze nem mind. Akiknél előfordul az ok valószínűleg az, hogy nem tesznek a kapcsolatért, bepunnyadnak, vagy egyszerűen nem illenek össze.
9/13 anonim válasza:
Vagy nem a megfelelővel jöttek össze és időben rájöttek erre.
10/13 anonim válasza:
kérdező, te a ksh-nál dolgozol, van róla statisztikád, h. "minden" kapcs. 1 év után felbomlik??
ez durva demagógia, légből kapott buta mondat és kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!