Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után híztatok már meg fagyitól?
Sziasztok!
Azt tudom, hogy csokitól lehet hízni, de volt olyan aki a fagyitól hízott meg?
Most, hogy itt kanalazgatom a fagyimat, kicsit magam alatt vagyok és gondoltam én is majd olyan 100+ kilós leszek, mint a filmekben látni, ha túlzásba viszem :D
23F
"A fagyitól nem lehet meghízni, mert folyékony, csak lé és kipisiled."
??????????
Ez ugye nem lehet komoly? Cukros üdítőtől is lehet hízni (pedig az aztán tényleg folyékony), fagyitól is (tömény cukor az egész), bármitől, aminek kalóriatartalma van.
Én szakítás után (amikor nem én szakítottam) inkább fogytam, valahogy sosem volt étvágyam még jó ideig. Sportolni sosem sportoltam, szóval ez mindegy, de legalább az étvágyam is jelentősen csökkent, a legcsúnyább szakításom után két hónapig csak kötelességből ettem, azt is kín volt letolni a torkomon, pedig hát egyébként nagyon szeretem a hasam.
De fagyitól simán lehet hízni. Tele van kalóriával. Amikor menstruálok és nagyon fáj a hasam, akkor viszont ez nem szokott érdekelni, és szépen megnézem a Bridget Jones naplóját, begömbölyödve a takaróm alá, mellettem dorombol a macskám, és közben kanalazom a joghurtos-epres fagyimat. Nyamm! Na, akkor sokat be tudok tolni, de a film max feléig, és az sem a teljes doboz. Egyrészt megfájdul a torkom, másrészt azért tud telíteni rendesen.
Szóval, ha mellette nem csak depressziózol a négy fal között, akkor annyira én ettől nem félnék. Van, ami a fagyinál sokkal jobban hizlal, és egyébként is, ha ez segít és jobb kedvre derít, akkor kit érdekel?
ma 14:38
Dettó ugyanez :D sok-sok éve ugyanannyi kiló voltam és nagyjából ugyanúgy is néztem ki, akkor is, ha épp salátákat ettem és rengeteget mozogtam, meg akkor is, ha édességet ettem édességgel, és meg se mozdultam egész nap. Elkezdtem fogamzásgátlót szedni, pár hét alatt felszaladt 6-7 kiló plusz.
Amúgy ha valaki hajlamos hízni, akkor a fagyitól is hízni fog, sok kalória.
#3:
annyi nem kéne, de pár kiló feljöhetne :D mondjuk annyit már zsírban nem engednék fel...
#4:
ma vettünk 11 liter fagyit, vagy 13-at nem tudom pontosan :D
nálam nincs ilyen takaró alatt levő romantikus filmes sírós történet :) én kb fél litert ha kiszedtem, de a vége már alig megy le :S mondjuk nem félek az elhízástól :)
#5:
hiperaktív vagyok és otthonülős típus :D futni nem szoktam, csak amikor megyek valahova elég gyorsan sétálok...magamtól néha táncolni lenne kedvem :D de az olyan hülyén nézne ki, ha elkezdenék táncolgatni...mondjuk lehet most a lelki világom nem fog táncra perdíteni :D de néha még dúdolgatok és jó kedvem van :)
és ez a finom csokis fagyi is szerintem jobb kedvre derít :P igaz nem a hangulatom miatt eszem, hanem mert melegem van :D
#6:
sok nő rosszul látja magát :) attól, mert van rajtad felesleg még simán lehetsz vonzó :P
hogyan ölt meg majdnem? majdnem elütött az autó amikor mentél a gyógyszertárba?
#7:
én pont az ellenkezője vagyok, nagyon nehezen hízok, szóval nem félek ettől :)
pár kiló még rám férne :) genetikailag vékony vagyok, szóval sokat kell ellene tennem, hogy elhízzak :D szerintem ha ma megzabálnám azt a fagyit amit vettünk + azt a tízen X csomag csipszet amim van még az se ütne be eléggé :D
#8:
ismerős :P
#9:
kösz az infót :)
#10:
nekem is hasonló a genetikám, hát nem hiszem, hogy csak kipisilem :D
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!