Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Négy év után azt mondja a nő, hogy nem tudja folytatni mert még élni akar. Mit tudok tenni ilyen esetben? Én persze nem szeretném a szakítást mert nagyon szerrtem.
Figyelt kérdés
2016. jún. 16. 07:06
11/16 anonim válasza:
Jah, hogy így.
Akkor nyakamat ráteszem, hogy nem csak most, már előtte is túrták.
Persze vigasztald magad, hogy elmondaná ;)
12/16 A kérdező kommentje:
Azt érezné az ember. És nem olyan belállítottságu...
2016. jún. 16. 13:36
13/16 anonim válasza:
Hagyd. Ne éreztesd vele, hogy ott vagy a háttérben. Intelligensen, szépen köszönj el akkor tőle és talán kérde is meg, hogy engedje neked is lezárni és ne keressen. De mindezt nem kell haraggal. Ne csak a jót érezze most, hogy kinyílt a világ, hanem azt is, hogy milyen ha hiányzol neki. Mivel az az idő, amit rád szánt, úgy tűnik most letelt, ezért nem tehetsz most éppen semmit, hogy visszaszerezd. Engedd el és csak a múlt emlékei, a hiányod hozhatják vissza. Nálam is volt már, hogy így döntöttem és az a pasi, aki eszeveszettül nem értette meg, csak rosszabb helyzetbe hozta magát. Konkrétan azt éreztem, hogy hiányzott volna nekem, ha nem írogatott volna minden órában, minden nap. Szóval tapasztalatból írtam.
14/16 A kérdező kommentje:
Ezt diktálja a szivem is... De félek... Mi van ha nen jön vissza?
2016. jún. 17. 16:09
15/16 anonim válasza:
Hát, ha neki az nem élet, hogy veled van, akkor biza hadd menjen.
Egyet ne tegyél: ne várj rá!
(Nem mondom, hogy ne engedd vissza, mert hát szereted. De ne várj rá, mert valószínűleg csak az idődet vesztegeted.)
16/16 anonim válasza:
Szinte mindig ez a kimenetele annak, ha egy felnőtt gyerekkel kezd.
16 évesen nem mások, mint felnőtt testű gyerekek.
Tudom-tudom, ő érettebb a koránál. Az összes kamasz az. :D
Bátyámmal dumáltunk nemrég, neki is volt nagy korkülönbséggel barátnője. A húgunk most annyi idős, mint a lány volt, mikor összejöttek.
És most látja testvérem, hogy mennyire gyerek még egy 15-16 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!