Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti mit tennétek az én helyembe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek az én helyemben? A többi lent.

Figyelt kérdés

A barátom,most már volt barátom szakítót fevel kb 2 hónapja azóta próbálok el költözni nem sok sikerrel mert még nem találtam meg az igazi helyem, 2 hete be nyögte hogy kb 3 hete találkozik egy lánnyal nagyon ideges lettem hogy as se várja meg hogy el költözzek ma meg azt mondja este találkozik vele.

Legszívesebben meg ütném pedig nem vagyok egy agresszív alkat de most hogy teheti ezt velem? Még mindig itt lakom, főzök, mosok, takarítok utána mivel nem akarok mocsokba lakni és ez a köszönet? Ennyit érek?

4 évig szerelmes voltam belé mindent meg tetem érte a barátja voltam.

Legszívesebben meg kérdezném tőle hogy mit vétetem hogy ennyire gyűlöl?

Mert én csak ezt az okot látom magam előtt gyűlöl mert ilyet olyan emberel nem teszünk akit régen szeretünk.

Én mindig szeretem nem szerelemből ha nem a régi idők emléke miatt.

Ti mit tennétek a helyembe? Mit mondanátok neki?

L 22, F 23

2016. jún. 11. 19:41
 1/5 anonim ***** válasza:
biztos helyes pasi a barátod ha még mindig érdekel
2016. jún. 11. 19:43
 2/5 A kérdező kommentje:

Itt nem a külsőről van szó...

Szeretem mint barát vagy ilyesmi de nem szerelemből

2016. jún. 11. 19:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor most nem értem a kérdést,komolyan ne szivasd már az embereket ilyen hülye kérdésekkel..
2016. jún. 11. 19:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha meg a párod mellet barátság extrákkal akarsz akkor eléggé szánalmas vagy.
2016. jún. 11. 19:49
 5/5 icu75 ***** válasza:
66%
Ne haragudj de két hónap alatt már el kellett volna tudni költözni. Te alázod le magad hogy még mindig nála laksz. Nőlj fel végre és tűnj onnan.
2016. jún. 11. 20:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!