Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mukodhet, vagy mar elcsesztem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mukodhet, vagy mar elcsesztem az egeszet?

Figyelt kérdés
Lassan 4 eve vagyok egyutt a baratommal, ebbol 2 eve egyutt elunk. Kezd meg komolyabbra fordulni az egesz es en ugy erzem meg mindig nem tudom elfelejteni, hogy anno nem is en tetszettem neki. Volt egy pici lany es allandoan utana jarkalt. En meg voltam a barat, aki magas, meg nem az esete. Aztan kesobb lefekudtunk parszor es egyre inkabb egymasba gabalyodtunk, de egeszen addig amig ki nem lett mondva, hogy jarunk meg ott volt a kis erdeklodes a masik csaj irant. Azonbn hiaba teltek el az evek, hiaba bizonyitotta, hogy en vagyok szamara a legjobb, egyszeruen megol a tudat, hogy en akkor is csak maradek vagyok. Azthittem el fog mulni az erzes, de nem igy lett. Tudom, hogy mi lenne ha-ra nem lehet epiteni. De tuti elhagyna, ha ez a csaj a multbol megjelenne, hogy most mar akar tole valamit. Vagy csak a munkahelyen megjelenne egy pici, cuki csaj. En meg hiaba teszek barmit, sosem leszek olyan aranyos, mert magas vagyok, szeles vallal. Nem akarom igy leelni az eletem, hogy orok masodik legyek, pedig nagyon szeretem. Es pont ezert azt sem szeretnem, hogy o boldogtalan legyen, mert epp akkor nem volt mas. Jogos lenne a szakitas?
2016. jún. 7. 08:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Ahelyett hogy a sajat gondolataiddal olod magad neman inkabb mondd el ezt neki oszinten. Ha mindig bizonyitotta a tetteivel hogy te kellesz neki, akkor rohadtul nem lenne jogos a szakitas. Beszelj neki errol a felelmedrol ne pedig szakits a fejedben levo gondolatok miatt.
2016. jún. 7. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!