Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még túl fiatalok vagyunk 5 ev mulva mukodhet?
En 20 eves vagyok, a baratom 23. Lassan egy eve vagyunk egyutt. Nagyon jol erezzuk magunkat egymssal,de mar melmerult, hogy felunk ilyen fiatalon felesleges hosszu tavra tervezni. Mert lassuk be az esetek 90%-aban a kapcsolatok tonkremennek ilyen fiatalon. Nem masra vágyunk,csak biztosra akarunk menni, hogy egyikonk sem fog besokallni attol,hogy egyikunk par ev mulva ugy erzi ezeket az eveket a bulizassal, baratokkal, csajozassal/pasizassal vagy barmi massal kellett volna tolteni.
Megfordult a fejunkben, hogy akarmilyen nehez is , 5 ev kulonlet utan keressuk fel egymast. Lehet badarsagnak tunik,de hiszunk a sorsban, es ha ugy akarja ugyis osszehoz minket.
Mennyire lehet ennek valosagalapja?
Na, akkor egy vicc.
- Képzeld, vettem egy szuper cipőt!
- Tök jó, de most nem az van rajtad.
- Hát igen, azt mondták, lehet, hogy néhány napig szorítani fog.
.
Jó érzitek magatokat együtt, de inkább különválnátok, buliznátok, kavarnátok ezzel-azzal, aztán öt év múlva buliidő vége, és kezdődik a felelősségteljes párkapcsolat. Nekem ez bénának tűnik. Vannak, akik 18-20 évesen találtak egymásra, és hosszú évek óta szeretik egymást. Mások érettebben találkoznak, együtt élnek egy ideig, aztán esküvő után 1-2 évvel szétmennek. Örüljetek egymásnak, és menjetek együtt bulizni.
Mi ez a h..lyeség, hogy "Mert lassuk be az esetek 90%-aban a kapcsolatok tonkremennek ilyen fiatalon."
Hát, ha hagyják a felek tönkremenni, akkor tönkre is fog menni.
Minden csak a két félen múlik, máson NEM!
Nem való még nektek komoly kapcsolat, még nem értetek meg rá. Ez ebből a leírásból nagyon is jól látszódik.
Mások évekig keresik a megfelelőt. Ti pedig, jól érzitek magatokat egymással, és képesek vagytok elválni, mert azt hiszitek, hogy túl fiatalok vagyok és biztos, hogy tönkre fog menni ez a kapcsolat.
Bocsi, de 5 év múlva már nem úgy fogtok egymásra nézni, mint most!
A jövőt nem látja senki. Most élvezd ki a boldog pillanatokat.
"Nem masra vágyunk,csak biztosra akarunk menni, hogy egyikonk sem fog besokallni attol,hogy egyikunk par ev mulva ugy erzi ezeket az eveket a bulizassal, baratokkal, csajozassal/pasizassal vagy barmi massal kellett volna tolteni."
Ebből a bulizás, barátok olyasmi, ami jó esetben párkapcsolat mellett is megvalósítható. A párkapcsolat nem egy börtön, amibe nem fér bele a szabadság, a szórakozás.
Egyébként mi is fiatalok vagyunk a párommal, 20-21 évesek, NÉGY ÉVE együtt vagyunk már, és még csak fel sem merült bennünk az, hogy mi lesz, ha "ki akarjuk majd élni magunkat", meg hogy "nincs értelme együtt lenni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!