Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy heverjem ki? (Kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vki0824 kérdése:

Hogy heverjem ki? (Kicsit hosszú lent)

Figyelt kérdés
Ma szakított velem a barátom igazából egy semmiség miatt. Nagyon fáj, de egy kicsit azt érzem megkönnyebültem mert mostanában nagyon sokat veszekedtunk mert folyton bulizik is minden pénzét elissza. Ezért azt mondja en vagyok a sárkány hogy semmi közöm hozza stb. Ma reggel szóvá tettem megsértődött es azt mondta vége. Lehet igy kell lennie de azert csak 3 évig voltunk együtt es volt sok szép emlékunk.
2016. jún. 4. 19:00
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nézd a jó oldalát a dolognak. Örülj, hogy nem szültél egy ilyen semmirekellőnek, plusz nem kell a válóperrel bajlódni. Hiányozni fog, de foglald el magad, itt a nyár....
2016. jún. 4. 19:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Tudom hogy sokáig talán hiányozni fog, mert kötődöm hozzá. Azt meg nem tudom mondani egy ilyen miatt hogy már nem szeretem. Csak remélni tudom hogy túl tudok ezen lépni :/
2016. jún. 4. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!