Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítanátok a párotokkal ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok a párotokkal ha korai magömlésbe szenvedve?

Figyelt kérdés
2016. jún. 2. 07:36
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

10.

"Ha evolúciós távlatokból tekintünk a korai magömlésre, megállapíthatjuk, hogy bizonyos esetekben előnnyel járhatott: a főemlősök között, ha egy hím a vezérhím figyelmét elkerülve gyorsan képes volt "lecsapni" egy nőstényre, nagyobb eséllyel nemzett több utódot. Veszélyes körülmények között szintén az járt jól, aki hamar végzett."

[link]

2016. jún. 2. 09:27
 12/37 anonim ***** válasza:
10, nem hülyeség. persze sok kivétel lehet, de gondold végig a kapcsolataid. a jobb külsejű pasiknál ez gyakoribb, mint a kevésbé vonzóknál.
2016. jún. 2. 09:29
 13/37 anonim ***** válasza:
Hat nem tudom. Ertem en hogy ez elony lehetett 10x ezer eve, de ma mar fontos faktor hogy egy pasi jo legyen az agyban. Aki ebben szenved, az pedig nem jo. Nem volt sok baratom, de jo kulsejuek voltak es ennek ellenere egyikuk sem szenvedett ettol.
2016. jún. 2. 09:33
 14/37 A kérdező kommentje:
13. Nyilván nem egyezik sok esetben az evolúciós előny a társadalmi elvárásokkal.
2016. jún. 2. 09:35
 15/37 anonim ***** válasza:
Beszélhetünk evolúciós előnyökről, de az ember ma már nem jobbára nem azért szexel, hogy megtermékenyítse a nőstényt, hanem azért, mert élvezi. Márpedig egy pár perces szexet nem lehet élvezni, mert mire pont bemelegszik a nő, a férfi el is élvez... Szóval én úgy gondolom, hogy ez probléma, de mint minden problémát, ezt is meg lehet oldani. :) Nézz utána!
2016. jún. 2. 09:42
 16/37 anonim ***** válasza:
62%
Parciálisan integrálj fejben, azzal nyerhetsz néhány másodpercet.
2016. jún. 2. 10:02
 17/37 anonim ***** válasza:

Megoldásra még senki nem írt javaslatot?

1. Szeretkezzetek sokkal gyakrabban!

csak egy pl.: ha havonta 1x van együttlét, a férfiak nagy része bizony végez 2-3 perc alatt, ez teljesen normális.

Próbáljátok akár napi több alkalommal. A 2. 3. után már biztosan tovább bírja :-)

(Nem, én nem a barátod titkos "ügyvédje" vagyok)

2. Próbáljátok meg kicsit spiccesen. Meg kell találni a megfelelő mennyiséget, de ha megiszik / megisztok annyi pohár bort, ami épp kezd a fejébe szállni, tovább fogja bírni. Persze nem szabad átesni a ló túloldalára, nehogy kockás-merev részegre igya magát :-)

2016. jún. 2. 10:04
 18/37 anonim ***** válasza:
Ilyen, hogy korai magömlésben szenved, ilyen nincs!!!!!
2016. jún. 2. 10:10
 19/37 anonim ***** válasza:
Próbáld húzni a maszturbálásoknál, szexnél. Mielőtt elmennél hagyd abba egyszerűen, aztán újra. Olvass utána. Ne az előnyeinek.
2016. jún. 2. 10:17
 20/37 anonim ***** válasza:
Szenvedni nem lehet benne az egyszer biztos.
2016. jún. 2. 12:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!