Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha egy nő lefekszik a férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő lefekszik a férfival, majd a férfi dobja, de a szex viszont jó volt, akkor miért bánkódik a nő?

Figyelt kérdés

Járogatnak, hamar vagy később megtörténik a szex, aztán a pali dobja a nőt, hogy nem tervez vele hosszú kapcsolatot. Viszont a szexet mindketten élvezték.

Ilyenkor ennek ellenére a nők kiszoktak borulni? De miért?

Volt legalább jó szex nekik, és nem mindenkivel jöhet létre kapcsolat, ezt be kell látni.

Akkor mi a baj? Ahogy a férfiak, ők is kaphatnak elutasítást.

Mit gondoltok erről?

2016. máj. 23. 18:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

10-es: A koncepciód jó, egészen addig, míg a szex bele nem kerül.

Abban egyet kell értenem Veled, h a nőhöz teper a pasi meg nem sok lehetősége van magát megmutatni (bár én magamat nőként sokkal inkább megmérettetve látom minden randin), de....

Akkor miért megy bele a ffi a szexbe, miért akarja addig, míg meg nem tudja, h hogyan vélekedik a nő iránt?

Ha a -válaszod alapján- a nő el tudja dönteni szex nélkül, h akar-e működni a ffi mellett, akkor a ffi miért ne tudná? Szóval az állításod ezen része inkább kifogás és mentegetőzés.

Mellesleg: Nekem nem egy olyan volt, mikor visszautasítottam a pali szxuális közeledését aki mellesleg lehazudta volna a csillagokat is, majd mikor megunták a kepesztést közölték, h "úgyis csak szexre kellettél volna" vagy u.ez csak más szavakkal. De volt nekem olyan randipartnerem is, aki visszajelzett már az első randi után (v nem jelzett és így jelzett vissza), h nem kellek neki, ne pocsékoljuk egymás idejét. Ez egyenes, ezt becsülöm. Ha a pasi üríteni akar keressen olyan nőt, akivel megbeszélheti, hogy ez csak egyéjszakás vagy szexkapcsolat, ami mindkettőjüknek jó vagy keressen egy prostit, de ingyen puncit ne akarjon. A Gyk is tele olyanokkal, akik mondják, h "azt hiszi, h komolyak a szándékaim, én meg csak dugom, aztán ha meguntam, jöhet a következő pár alkalom után".

Tudod... Van aki lehozza és van, aki lehazudja.

2016. máj. 24. 06:46
 12/14 anonim ***** válasza:

"Akkor miért megy bele a ffi a szexbe, miért akarja addig, míg meg nem tudja, h hogyan vélekedik a nő iránt? "

Vagy azért, mert

- eleve csak szexre hajtott (pillanatig nem tagadom, hogy ilyen is van bôven), vagy mert

- nem olyan könnyû visszautasítani egy felajánlkozó nôt,.Vagy csak szimplán

- másképp áll a szexhez, számára kevésbé jelent sokat, és lehet, hogy nincs benne annyi intelligencia vagy tartás, hogy a nô szemszögébôl is megnézze a dolgokat.

Nekem a második esettel volt néhányszor dolgom (még úgy is, hogy elég tisztán meg szoktam mondani, hogy részemrôl még csak az ismerkedési fázisnál járunk), és nagyon nehéz tud lenni, hogy miközben a csaj lényegében rád mászik, te azért ôrizd meg a hidegvéredet, és utasítsd vissza, hogy bocs, de még nem tartunk itt. Fôleg egy olyan nôvel, akivel már eljutottunk idáig, tehát nem teljesen közömbös, minimum tetszik nekem.

És újra: messze nem állítom, hogy mindig (vagy akár az esetek többségében - nem tudom az arányokat) ez lenne a helyzet. Simán vannak, akik eleve is csak dugni akartak, vagy olyanok is, akik az elején még nem csak a dugásra mentek, de aztán rájöttek, hogy nem téged kerestek, csak ha már idáig eljutottak, akkor már a "célegyenes" elôtt nem fognak lelépni - és igen, ôszinte kommunikáció nélkül ezek nem korrekt hozzáállások, de senki se állította, hogy a férfiak közül mindenki korrekt lenne.

Erre csak azt tudom javasolni, hogy a nôk is kezdjenek el aktívabbak lenni az ismerkedésben: aki csak arra vár, hogy levegyék a lábáról, az csak azt a képet tudja megismerni, amit a másik mutat magából. Ha teljesen ráhagyod a kezdeményezést, akkor zavartalanul tudja elôadni a ki-tudja-hányszor elgyakorolt elôadását olyen helyzetekben, amiket ô alakít. Viszont ha te is aktívan kezdeményezel az ismerkedésben, akkor mindjárt a te kezedben is lesz az irányítás egy rèsze, és nem csak az általa elôre megszerkesztett környezetben tudod akkor megismerni, tehát jobb eséllyel fogsz többet megtudni róla. Természetesen ennek az a hátulütôje, hogy ha te is aktív és kezdeményezô vagy a másik megismerésében, akkor sokkal kevesebb idô meg lehetôség marad arra, hogy levegyenek a lábadról: tehát ritkábban fogod 1 vagy 2 randi után úgy érezni, hogy ô álmaid hercege. A nôk szeretik ezt a bizonyos bizsergést elmisztifikálni, mintha valami égi útmutatás lenne, pedig nagyon nagy részt csak egy egyszerû holdudvar-hatás: a jó fellépése és az ebbôl származó jó elsô benyomást vetítik ki a pasi egészére. Viszont minél aktívabb vagy, annál kevesebb a misztikum a pasival szemben, és annál kevésbé fog mûködni ez a hatás.

És akkor lehet, hogy 3-4-5randit is rá kell szánni, hogy egy amúgy összességében szimpatikus jelöltrôl eldöntsed, hogy van-e bizsergés vagy sem. Aminek már csak az is egy elônye lenne, hogy ennyi randi után simán lehet, hogy olyan (pl. kicsit visszahúzódóbb) férfiak irányába is felléphet a bizsergés, akikrôl amúgy simán lemondtatok volna.

2016. máj. 24. 09:07
 13/14 anonim ***** válasza:
Csak azért kommentelek, hogy megdicsérjem az utolsó (12-es) hozzászóló összeszedett és kulturált véleményét.
2016. máj. 24. 10:30
 14/14 A kérdező kommentje:
Sok nőnek az is rosszul esik, ha rád mászik és visszautasítod. Mert neki megalázó, meg akkor ő már nem szexi stb.
2016. máj. 24. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!